Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SMAKOSZ PRAWIK MIREK STUDZIA SYSIA

Polecane posty

Gość gość

Niedługo wam pomogę! Zaufajcie mi, jeszcze miesiąc, może ciut dłużej:) Lubie was, kiedyś też byłem tacy jak wy DDA przegraniec ogólnie padaka, ale potem mi się mocno poszczęsciło, zawsze marzyłem o tym by pomóc takim jak Ja i wiem że to będziecie wy! :) tylko jeszcze nie teraz, czekam na finalizacje pewnej inwestycji. JUSTYNA mysiasysia - wiem że ty to ogólnie sama sobie dosyć dobrze radzisz, masz prace, mieszkanie ale chciałbym ci pomóc spłacić te alimenty co musisz zwrócić :) STUDZIA - wiem ze masz terror w domu, ze mnie tez kiedyś kaleke zrobili rodzice:( Dostaniesz ode mnie 30tys zł (podatek też opłace każdemu dodatkowo, żebyście mieli legalne te pieniądze). Mam nadzieje ze ci to pomoze, bedziesz mogła sie wyprowadzić, wynając sobie coś, bedziesz miała dość duże zabezpieczenie finansowe, da ci to poczucie bezpieczeństwa, no a potem proponuje terapie psychologiczną i szukanie pracy, czym szybciej znajdziesz prace i bedziesz sie sama utrzymywac, tym więcej sobie zaoszczedzisz z tej kasy ode mnie:) a moze nawet jakis maly interes swój założysz? Pomysleć nad koncepcją. Wziąc jeszcze dodatkowo dopłate z urzędu pracy i powodzenia :) SMAKOSZ, MIREK, PRAWIK - w zasadzie to samo co u studzi, po 30tys na łebka, wyprowadzicie sie na swoje i szukacie pracy, smakosz gdzieś tam moze w restauracjach barach jak tak lubisz gotowac :) a mirek z przemkiem to tak za bardzo nie wiem co lubicie robic i co umiecie robic by móc szukac pracy w jakiś konkretnych branżach, ale zastanowimy się potem razem i coś wymyślimy :) z każdym sie potem spotkam indywidualnie, wcześniej się zdzwonimy, przyjade do was, pójdziemy sobie gdzieś na obiad i pogadamy. Spróbuje każdemu coś doradzić, pokierować na starcie, moge nawet pomóc w szukaniu pokoi czy kawalerek, mozemy tez razem jechac je oglądać, moge tez pomóc przy samej przeprowadzce, poprzewozić wasze rzeczy ubrania itp :) nie chce za to nic, stac mnie i naprawde chce wam pomóc tylko prosze jeszcze o troche cierpliwości odezwe sie niedługo!

Gość gość
kogoś fantazja nieźle poniosła 🖐️

Dzięki, ale nie wierzę w takie gadanie. W moim życiu nie ma miejsca na takie szczęście. Jestem stworzona by cierpieć i żyć w biedzie.

Gość gość
Ja również nie wierzę, ale to piękny gest że ktoś chce wam pomóc. Mam nadzieję, że to nie jest kolejna prowokacja i robienie z ludzi durni dla "fanu".

Gość gość
Wierzę w was! :) wiem że jesteście super ludźmi tylko trzeba wam dać szansę i troszke pomóc na początku. Będzie dobrze zobaczycie nie łamcie się :) Ja uciekam, odezwę się niedługo, najpierw zgadam się z każdym meilowo, a potem będę dzwonić do was i troszke pogadamy i zaprogramujemy sie na przyszłość co będziemy dalej robić ok? miłego wieczoru wam życze i ciekawego meczu z niemcami panowie :)

Gość KUCHARZYNA
Dla mnie nie wazne kto to, wazne ze chce pomóc, a ja chętnie skorzystam choć już sam troszkę wychodzę na prostą, no ale 30 koła to by sie przydało:P, raz dwa bym sie wyprowadził mam nadzieje ze nikt sobie jaj nie robi i nie gra na naszych uczuciach... :/

Gość FALLUS23
i na CHuuj ponosisz smakosz popierrdolcu tobie i tak nic nie pomoże smieciu juz

Gość gość
to ja autor tego prowo podbijam :D:classic_cool:

Gość gość
W*****iajj pijak 24

Gość gość
Kucharz do wyprowadzi wcale nie potrzeba 30 koła synku tatusia:D