Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spełnienie fantazji

Polecane posty

Gość gość

Otóż jak przekonać dziewczynę do seksu analnego? jeśli odmawia to nie naciskać?

kup dildo i niech ona ci najpierw wsadzi - niech zobaczy ze ci to sprawia przyjemność :P

Gość gość Kobieta po 30
Po co inwestować Kup średniej wielkości ogórka mniej więcej jak twój penis do tego żel Przy miłym wieczorze powiedz wsadź mi to takie cudowne uczucie Po próbie włożenia zmienisz zdanie i nigdy więcej nie będziesz zadawał kretynskich pytań na jakimś forum Człowieku d..jest od czego innego chyba że masz zacięcie na cześć od roweru do życzę przyjemności

Gość gość
To ogórki są do czego innego. Chyba nie miałbym tyle odwagi, żeby spróbować Twojej sałatki. Kto wie gdzie już była... :(

Gość gość
po co ją namawiać?jak będzie od tyłu i myślała że w cipkę jej wsadzisz naśliń k****a i wsadz jej w tyłek szybko i tyle,co one mają dopowiedzenia?nic,masz ochotę to zrobić?robisz,co ma ci powiedzieć?że pragnie tego?nie znasz kobiet,ma na to ochotę ale nie powie ci,zrób to i tyle bez pytania jej o zgodę,ty jesteś samcem a nie cieniasem co pyta o zgodę.

Gość gość
Naoglądał sie P:orno za dużo i ma fantazje Chłopcze - myślisz że aktorki grające w takich filmach i w tych pozycjach są tak bardzo zadowolone że aż krzyczą? Pomyśl dobrze i nie zmuszaj swojej dziewczyny do tego. Musi byc to obupulna chęć

Gość gość
Poznałam kiedyś gościa który bardzo tego chciał Mówił że inne to uwielbialy itd po kilku próbach na siłę w końcu powiedziałam won z łóżka Bo to miejsce gdzie chce się czuć 10%komfort zaufanie i przyjemność niż to że ktoś nie rozumie słowa nie Mam nadzieję że i Twoja kopnie Cię w..miejsce gdzie najbardziej boli

Gość gość
Raz dałam mężowi ale byłam tak nawalona że nigdy więcej Jemu było przyjemnie moje odczucia średnio na jeża Kocha mnie i nigdy tego więcej nie chciał skoro powiedziałam że boli

Gość gość
a w cipkę pierwszy raz nie bolało?

Gość gość
gość dziś jeśli miłość zależna jest od tego czy mąż ci zaproponuje czy nie to jesteś idiotką.jeśli pierwszy raz z nim spałaś i byłaś dziewicą i cię bolało i mu o tym powiedziałaś i dalej mu dawałaś a teraz cię tyłek zabolał i mąż ci nie proponuje to cię kocha?

Gość gość
Jesteście burakami Jeśli napisałam że pozwoliłam mężowi ( i nie była to noc poślubna) raz i nigdy więcej bo mi to nie sprawia przyjemności i jeśli on mnie kocha i zależy mu na mnie i nie liczy się ze swoją CHCĘ bo szanuje moje zdanie na nie A wy z takim podejściem życzę skończenia na przyjaźni z masturbacjĄ dzieciaki

Gość gość
Miłość polega nie na tym co mąż zaproponuje bo chce tylko na tym jak uważnie słucha

Gość gość
No myślę że twój pomysł z ogórkiem nie wziął się z nikąd. W sumie nie wnikam w to co robisz z partnerka ale jeżeli czujesz się z ogórkiem w D***e dobrze no to nie widzę przeszkód skoro twoja partnerka to akceptuje ;) nie napisałem ze chce ją zmusić tylko namówić a to spora różnica. Proponuje przeczytać każdy temat i treść dwa razy zanim coś napiszecie. A wyrzucanie chłopaka z łóżka bo CHCIAL anala to raczej dziwne. To z dziewictwem to racja, skoro pierwszy anal cie boli i juz dalej nie chcesz to czemu nadal chcesz zwykłego seksu skoro pierwszy raz cie bolało? głupota. Myślę że odpuszczę ten anal i skupie się bardziej na jej przyjemność. Pozdrawiam.

Gość gość
Trzeba delikatnie zacząć temat i znaleźć jakiś sposób. Ja początkowo też byłam sceptycznie nastawiona ale jak dostałam od męża prezent bez okazji taki http://freetaboos.pl/anal-kit-calexotics-p-2120.html toż to grzech było nie spróbować :P I właśnie dzięki temu otworzyłam się na różne propozycje bo zauważyłam że jest to bardzo przyjemne :)