Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takwyszlo

Brązowe plemienia a ciąża

Polecane posty

Gość Takwyszlo

Zabezpieczamy się z chłopakiem i pilnujemy żeby nic nigdy się nie wydostalo. Zawsze miałam nieregularne okresy ale ostatnio spóźnił mi się szesc dni przy czym pojawiały się brązowe plamienia po płomieniach dostalam okresu ale bardziej skąpego niz zazwyczaj. Wykonalam test i wyszedł negatywny jednak wciąż boje się ze to może oznaczać ciążę. Czy ktoś mi pomoze? Może takie cos oznacza jakąś chorobe albo jest to normalne?

Gość gość
Bzykanie powoduje ciążę.Nie ma 100% zabezpieczenia

Gość gość
Boże nie rozumiem takich ludzi ... W czym Ci mamy pomóc? Nie możesz wziąć do ręki telefonu i umówić się do ginekologa? Może parę osób tak miało i było w ciąży i co z tego, Ty nie musisz w niej być. Idź do lekarza, a najlepiej to prywatnie do ginekologa, wizyta z dnia na dzień. I wszystko będziesz wiedziała. Ja np. jak dostałam skąpego okresu to zrobiłam test i był pozytywny.

Gość gość
jak test negatywny to jakich dowodów jeszcze oczekujesz? mamy cie przekonywac ze jednak jestes w ciazy? nie nie jestes mozesz miec zaburzenia hormonalne stad nieregularny okres ja tak mam i mam niedoczynnosc tarczycy

Gość Takwyszlo
Wizytę u ginekologa mam juz ustalona :) nie rozumiem skąd to oburzenie. Pytalam z czystej ciekawości, jestem dorosłą kobietą licze się z możliwością zajścia w ciążę. Po prostu mnie to zastanawia ponieważ nigdy tak nie miałam. Liczyłam na poważne odpowiedzi bardziej doświadczonych kobiet. Nie pozdrawiam chamskich odpowiedzi!