Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie nie czuję mojego partnera :(

Polecane posty

Gość gość

Z poprzednim nie miałam tego problemu bo był lepiej "wyposażony" ,a tego czuję tylko w niektórych pozycjach, ale w niektórych to wcale... A nie jestem jakaś rozbita itd, poprostu on niestety ma małego, ma może z 12, 13 cm i do tego nie jest zbyt gruby...Zalezy mi na nim jako na facecie tylko jest wlasnie ten problem :O

Gość gość
Wiem coś o tym , pamiętam że było to dla mnie strasznie dziwne , facet był dobrze zbudowany ogólnie, a tu taka niespodzianka. Generalnie chodzi tu wyłącznie o obwód a nie długość. Długość nie ma znaczenia , obwód ma i to bardzo duże.

Gość gość
On ma właśnie raczej mały obwód... co do długości to oczywiście nie mierzyłam, ale na oko to z 13 cm..Z pieszczotach jest super, ale jak czasem się rozkręcę i zrobię za bardzo wilgotna to go prawie nie czuję. A poprzedniego bardzo dobrze czułam bo był grubszy

Gość gość
miałam identycznie, no niestety tak już jest. Jak jesteś w stanie to obejść to ok , może niech korzysta z języczka czy coś :) jak fajny facet to chyba trzeba próbować jakoś sobie z tym poradzić. pzdr.

Gość gość
No pewnie, że warto, nie mamzamiaru go na pewno z tego powody rzucać ;) Choc seks jest dla mnie bardzo ważny... No nic, może się jakoś przyzwyczaję. Najgorzej jak się podniecę i jestem tam mega mokra to w ogole go wtedy nie czuję ...Ale tez ciezko sie nie podniecic przy pieszczotach

Gość Marek_1985R
Niestety mam ten sam rozmiar i była też narzekała aż wkońcu znalazła lepiej wyposarzonego

Gość expertka133
Jest rozwiazanie. Mój ma strasznie małego miałam ten sam problem bo Poprzedni był olbrzmi 21cm a teraz mam Chlopaka co ma 12cm Nie czulam ho wcale Bardzo pomogl korek analny. Zaczelam trenować mięśnie kegla i po 2 tygodniach już było lepiej A po 2 miesiącach treningu jestem Super ciasna i jest bosko.

Gość gość
Ogolnie wiekszosc Polaków ma 12-13 cm we wzodzie niestey ale wielkoscia czlonków nie powalaja na tle innych narodów.

Gość gość
Kulki gejszy do ćwiczeń mięśni kegla plus dobrze dobrane pozycje podczas seksu. Najlepiej takie, gdzie masz złączone nogi.

Gość Gasia889
Ja mojemu jak possam to czuje ale nie na dlugo. Próbowałam z wibratorem w pupie, jest bosko ale boję sie, ze on pomyśli, że mi nie wystarcza i popadnie w kompleks. Bez orgazmu czuję sie rozdrażniona :/ może anal ale mój woli po bożemu i nie chce tam.

Gość gość
z podobnym problemem zyje popszedni chlopak mial kkkkkkuutttasssa super wiedzialam ze mampale w pchizdzie ale nasze drogi sie rozeszly