Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLSKA: NIEMCY Wasze opinie odnośnie meczu i zawodników

Polecane posty

Gość gość

który zawodnik najsłabszy, który najlepszy?

Gość gość
najładniejszy: MAts Hummels najlepsi: Lewandowski/Pazdan/Boateng

Gość gość
najgorszy: Milik, Lewandowski najlepszy: Pazdan, Glik, Krychowiak

Gość gość
i oczywiście fabianski!!!!!

Gość gość
gdyby Szczęsny był w bramce to byśmy wygrali ten mecz. no i gdyby tydzień póżniej rozgrywano Niemcy byliby słabsi bo byliby bardziej osłabieni trwającym u nich Ramadanem

Gość gość
Szczerze to jakoś się piłką szalenie nie interesuje, ale jak grają mecze jako reprezentacja Polski, to obowiązek oglądać. Nie rozumiem fenomenu Lewandowskiego, ponieważ go w ogóle nie widzę na meczach. Ma kilka akcji, tarza się po murawie, pomacha rękoma i nic więcej. Możecie mi wytłumaczyć dlaczego każdy ma na niego takie parcie, bo na razie najlepiej wychodzi mu pozowanie do zdjęć które trafiają na naklejki i kubki kibica.

Gość gość
Lewandowskiego wszedzie bylo pelno, ale jak przyszlo co do czego do rozkraczyl sie jak c***a przed 100proc. szansa. tak samo Milik.

Gość gość
Dlatego proszę wytłumaczcie mi jego fenomen, że każdy tak na niego stawia i się tak nim podnieca, jak on nie rozegrał w Polsce ostatnio żadnego porządnego meczu, może poza rozgrywkami ME. Przychodzi Euro i co, wymięka? A może za mało kasy dostaje w Polsce, za granicą po prostu opłaca się strzelać.

Gość gość
Hahahahaha i już znaleźli się "eksperci" , wszechwiedzący Polacy , co to tylko krytykować potrafią .lol

Gość gość
Pazdan bohaterem dzisiejszego meczu, oraz Fabiański!

Gość Kunegumding
piękna i wymalowana była piłka do gry i piłka wymalowana wygrała ten mecz ZERO do ZERA ! - ze względu na osoby , które przeszkadzają notorycznie przy komentarzach i kradną moje 'nikki' i za mnie tu się logują oraz przedstawiają , to zawieszam na jakiś czas swoje wpisy , bawcie się fajnie , dla mnie zawsze osoba podszywająca za mnie była inteligentna , gdy się za mnie podszywała to było śmiesznie , gdy OSOBA tu na forum ponownie , po raz trzydziesty kradnie mój NICK to taką osobę uważam za debila na tym forum , jeżeli nawet posiada tak zwaną TRZECIĄ GRUPĘ inwalidzką to jest dla mnie ZEREM ! bez odbioru !

Gość gość
nasi mieli farta mają zespołowo słaby punkt ale polegli by grając 19 czerwca,lubię dobrą piłkę a nie ma znaczenia dla mnie wygrywa lepszy niemcy znacznie lepiej grali no ale polacy mieli silnych kibiców i jakoś z bożą pomocą dotrwali do końca .podobała mi się gra niemców ale czegoś zabrakło no i finito.

Gość gość
a czemu polegliby grajac 19 czerwca? :D

Gość gość
no co ja mam ci napisać i po co przyjmij albo odrzuć za długo by tłumaczyć i zbyt złożony temat cieszmy się tym co nam darował ślepy los i może będzie miło.