Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 miesiączniak i 3 danonki dziennie czy można

Polecane posty

Gość gość

Jak sądzicie?

Gość gość
Chyba zwariowałaś. Jak można dziecko faszerować danonkami non stop. Je coś więcej? Mój ma 9 miesięcy i jak dostanie 1-2 na tydzień, to jest wszystko.

Gość Łowcaprowokacji
1/10

Gość gość
Jestem mamą nie panikarą i na luzie podchodzącą do kwestii wychowania, a nie dałabym 3 w ciągu dnia...

Gość gość
Ja bym w ogóle nie dała Danonka 5 miesięcznego dziecku bo i po co? Są jogurty przeznaczone dla niemowlaków z mm

Gość gość
A jaki w tym sens? Nie masz nic innego do jedzenia że aż 3 danonki chcesz dawać codziennie?

Gość gość
jakieś głupie prowo a jadłaś kiedyś takiego danonka? czytałaś skład? moje dziecko ma 7 lat i jadło w życiu max 10 danonków są ohydne

Gość gość
Ale on chce danonki i buntuje sie jak nie dostaje. Do tego mógłby jeść i cztery i pięc ich nawet ale się boje dać tyle.

Gość gość
Tak, na pewno dziecko 5 miesieczne sie buntuje, ze chce danonka. Przy nastepnym prowo wymysl cos lepszego

Gość gość
Moja ma nie cale 3 latka i dostaje raz dwa w miesiącu poprostu inne jej się nudzą dla odmiany i nie przepada za nimi.

Gość gość
Mój starszy syn ma 3,5 roku i nie zjadł to tej pory żadnego Danonka! Z jogurtów/ serków to daję mu jogurt naturalny, jogurt naturalny zmiksowany np. z truskawkami i bananem, Piątusie, Piątnica-Jogurt typu greckiego z owocami, w przedszkolu mają raz w tygodniu serek waniliowy. Wolę dziecku dać kawałek czekolady niż Danonka. (1 ma 4 łyżeczki cukru). A tak w ogóle, to jest to prowokacja osoby, która nawet dzieci nie ma. Osoby mające dzieci, nawet te, które wcześnie rozszerzają dietę, które podchodzą to tematu trochę na luzie nie podadzą tak małemu dziecku takich rzeczy.

Gość gość
Daj lepiej jogurt naturalny i do tego np starte jabłuszko, bądź banan. Nie jestem pewna jak z tym jogurtem, ja dawalam chyba po 7 MSC. 5 to chyba jeszcze za wczesniej na taka bombę cukrowa. Są jogurtu Nestle, babydream po 6 miesiącu. Ja nadal je kupuje córce, a ma 13 miesięcy.

Gość gość
Chyba kobieto zwariowalas. Danonki nie sa dla takich małych dzieci a już na pewno nie codziennie. Na opakowaniu jak byk jest napisane po 10 albo po 12 miesiącu (nie pamiętam dokładnie). Dziecko w tym wieku to powinno jesc pierwsze warzywa i owoce a nie serki.

Gość gość
Patrycja ! To ty?!

Gość gość
Kura_na_rosół dziś Odzywa się ta, która karmiła płody papierochami.

Ja przynajmniej papierochami, a ty swoje dziecko glodzisz bijesz i w ogóle nie jestes matka jaka powinna byc - jestes jak matka malej Madzi - szkoda mi twojego dziecka

Gość gość
Ludzie nie widzicie, że to prowo??? Jak 5 miesięczne dziecko może żądać danonków. Chyba raczej nie jest do tego zdolne i je to co mu matka da? Je albo nie je:) ale na pewno nie jest w stanie "powiedzieć", że chce akurat danonki.