Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niektóre dziewczyny mają strasznie duże stopy

Polecane posty

Gość gość

moja znajoma jest średniego wzrostu, a nosi buty w rozmiarze 41, druga koleżanka ma 42 ale ona jest wysoka więc nie ma w tym nic dziwnego jednak też znam niską dziewczyne, mojego wzrostu z rozmiarem 40 (jest dosłownie 2cm wyższa, ale tak jak ja nie ma nawet 1.60m) czemu tyle kobiet ma takie spore stopy?

Gość gość
Bo tak im się szkielet rozwinął. Maja se uciąć palce żebyś był zadowolony?

Gość
Nie wiem...:classic_cool: Ja mam 38.;)

Gość gość
nie maja obcinac sobie palców tylko dziwie się jak widze dziewczyne a ma stopy wieksze od faceta

Gość gość
Ja mam, 41, a mam 167 wzrostu, myślałam że urosnę wyższa, ale niestety :) przekroczyłam tylko o 2 cm mamusię.

Gość gość
Jak to większe od facetow? myślisz ty? faceci mają od 42-43 najmniejsze w górę. mój brat ma rozmiar 48...

Gość gość
Za 100 lat rozmiar 40 może okazać się najbardziej popularnym.

Gość gość
Tak już bywa. Mam koleżankę, która nosi 42. Czyli większe buty niż mój ojciec :D ja mam 35/36 i ciężko kupić coś fajnego, ale lepsza mała stopa niż za wielka.

Gość gość
good girl gone bad96, czy dasz mi wylizać gołe stópki?

Gość gość
mężczyźni mają najczęściej 43-46, ale jest sporo mężczyzn którzy mają 41-42, 47-48 a znam kobiete która ma buty w rozmiarze 43

Gość gość
Wielkie stopy u kobiety to coś jak mały wacek u faceta. Ale gdybyśmy wszyscy byli tacy sami to życie byłoby nudne. Moja ma rozmiar buta 36 przy 168 cm wzrostu a ja mam 17/15 i między innymi dlatego wciąż się kochamy. ;)

Gość gość
W ciągu paru lat zmieniła sie rozmiarówka i moje buty z 2008 r. rozmiar 38, są większe od dzisiejszych butów rozmiar 39.

Gość gość
Ja mam 169 i rozmiar 41 ale mi to nie przeszkadza. Mam ładne stopy.

Gość gość
Ja mam rozmiar buta 36 - 37 (w zaleznosci od firmy) przy 159cm wzrostu. Stopy mam bardzo waskie i czasami szlag mnie trafia, bo jesli z rozmiarem jest wszystko ok, to zazwyczaj sa za szerokie :P Jesli ktos zna fimy produkujace buty dla posiadaczek waskich stop, to prosze dacie namiar :)

Gość gość
wieksze od faceta????? bo ma 41????? to chyba z toba jest cos nie tak, masz jak na facedta jakies male stopki, bo ja nie znam ani jednego faceta, ktory ma noge mniejsza niz 43, a niektorzy z nich maja po 170cm :O

Gość gość
05.03 Mam ten sam problem(wąska i szczupła stopa), wyborów w obuwiu letnim nie mam, to samo ze szpilkami...najczęściej udaje mi się jednak kupic coś w Deihmannie ewentualnie w ccc ale już rzadziej. Rozmiar jak rozmiar ważne żeby była zadbana-pedicure i pomalowane paznokcie.

Gość gość
Przy wzroście 168 cm nosze buty w rozmiarze 37, a i tak czasem okazują się za duże. Zgadzam się ze stwierdzeniem, że duże stopy u kobiet są obrzydliwe, chociaż wiem, że to nie ich wina :)

Gość gość
A ja jestem niska ( z czego się cieszę) i mam małą stopę, bo mam 160 cm wzrostu i nr buta 37 :)

Gość gość
ale stopy rozmiaru 38 i 39 są najczęściej spotykane u kobiet.każdy sprzedawca wam to powie.jak dorosła kobieta która ma powyżej 1,60 może nosić 36?przecież to stopa dziecka.tak samo jak facet może mieć stopę 42?chyba jakiś dzieciak.nie znam faceta o takich maleńkich stopach.śmiesznie wygląda też jak osoba wysoka ma maleńka stopkę ,wygląda tak jakby miała się przewrócić.

Gość gość
Z tego co ja zauwazyłam w sklepach obuwniczych to mój rozmiar 37 jest dość popularny bo zwykle jak szukam jakiegoś modelu buta, który mi się akurat spodoba, to brakuje właśnie mojego nr, a zostają te większe, o czymś to świadczy... Chyba 37 i 38 to najpopularniejsze rozmiary A 36 to nie jest rozmiar dziecka bo takie rozmiary też są powszechne w sklepach

Gość gość
Mój wujek, który ma sklep obuwniczy od lat wypowiadał się na ten temat, że kiedys , jeszcze z 20 lat temu, młode kobiety miały małe stopy i rozmiary 36 były częste, a teraz to sie tak porobiło, że nieraz kobiety mają większe stopy od facetów ( bo i faceci nieraz mają rozmiar 40)

Gość gość
i co w zwiazku z tym,ze ktos ma duze,lub nie?Uwlacza to,jako czlowiekowi?Wiekszych zmartwien nie masz?To moze przejdz sie do hospicjum,popatrz na ludzkie cierpienie,moze czegos doswiadczysz i sie nauczysz,zamiast wypisywac bzdury🖐️

Gość gość
09:12 Odezwała się pani wielka kulosa. ;) Co ma piernik do wiatraka? Czy to, że ktoś dyskutuje o kanonach kobiecej urody wyklucza, że jest wrażliwy na ludzkie cierpienie? Sama piszesz, że duże stopy to żadne zmartwienie więc maszeruj dalej przez swoje życie na tych ogromniastych girach i pozwól innym się swobodnie wypowiadać w temacie co uznają za atrakcyjne u kobiety a co nie. ;)

Gość gość
Buhahaha Polskie mutanty xD Bez cyckow , bez doopy , duze stopy