Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo *****iwy noworodek.

Polecane posty

Gość gość

Urodziłam dokładnie tydzień temu. Sybek od początku był *****iwy,machał rączkami,nóżkami,przekręcał główkę.Dzisiaj zauważyłam że sam leżąc na placach przekręca sie na bok. Czy to jest normalne? To moje pierwsze dziecko i jestem troche zaniepokojona bo myślę że to za wcześnie na takie przewracanie sie na boczek.

Gość gość
Z cenzurą na kafe jest coś mocno nie w porządku skoro słowo *********-i-w-y wygwiazdkowuje.... Rozumiem słowo *********-ć, ale przecież" r-u-c-h to zdrowie"

Gość gość
Durnie z kafe nauczcie się prawidłowo cenzurować! bo w tym momencie cenzurujecie mnóstwo normalnych słów, typu c-h-0-j-n-y (0 specjalnie zamiast o zeby sie nie wygwiazdkowało)

Gość gość
A odpowie mi ktoś na pytanie?

Gość gość
Najlepiej zapytać położnej przy kolejnej wizycie

Gość gość
Moj synek ruszal bardzo rączkami i nóżkami, robił tez takie mostki, ze prawie sie przewracal. Pediatra to zlekcewarzyla, ze tak ma. Ciezko go bylo przystawiać do piersi bo sie wykrecal. Problem zobaczył neurolog gdy byliśmy z inna sprawa w szpitalu. Maly miał juz trzy miesiące i mostkowal sie calyczas. Poszłam na ćwiczenia do rehabilitanta. Tam kobitka aż się zdziwiła jak ja so ie z nim radzilam. Maly miał wzmożone napięcie mięśniowe. Asymetria do tego. Dzis ma 11 miesięcy i dalej z tym walczymy. Mimo ze sam stoi to jak się zdenerwuje potrafi zrobić mostek. To jest niezależne od niego. Wywala sie wtedy. Poczytaj o wnm. Im wczesnej zaczniecie ćwiczyć tym lepsze skutki. Moja mama mowila ze ja tez tak miałam. Ruszalam sie od urodzenia i ona sie cieszyla ze taka jestem zywa. Chodzić zaczelam gdy miałam prawie trzy lata.