Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tarotowo Ezoterycznie

Zazdrość vs dziwna relacja siostry chłopaka.Help

Polecane posty

Gość Tarotowo Ezoterycznie

Witam piszę tutaj mając nadzieję, że ktoś mi wyjaśni dlaczego przemawia zazdrość przeze mnie.? Otóż mój chłopak powiedział mi wczoraj , że chyba pojedzie do Irlandii do jego siostry na tydzień od tak. On pewnie będzie miał urlop tygodniowy eh..to nie jest tak, że jej telewizor się zepsuł i, on jedzie jej pomóc. Powiedział, że jeszcze nie wie czy pojedzie,ale mi powiedział. Ja odrazu zazdrosna. Ta jego siostra mam wrażenie, że bardziej może liczyć na pomoc młodszego brata niż, na starszego. Ostatnio gdy była chciala jechać do zoo. Mój chłopak juz w gotowości kiedy chcesz jechać o której, a jak ja mówiłam, to.. Nic więc pogodziłam Się z tym, że już nigdzie z nim nie będę nigdzie jeździć. Jedynie jeździmy do kina. Ta jego siostra jak ma problem z laptopem dzwoni na Skype i wola piotek dźwięku nie mam w komunikatorze. On zaraz jej mówi, co ma robić na laptopie. Jeśli chodzi ile z chłopakiem jestem 6 lat związek na Kocią łapę. Co do relacji między mną, a jego siostra Jest nikły czyli.. jeśli ona jest tu w Polsce, a ja wtedy jestem u chłopaka To nie rozmawia ze mną typu "cześć, co słychać pracujesz gdzieś, jak ci się z moim bratem Piotrem układa, nie jest rozmowna w stosunku do mojej osoby. Tam w Irlandii ma koleżanki przychodzą do niej Ja też mam rodzeństwo, ale nie jestem w Ogóle w zazylosci z moim bratem i siostrą Tak jak ona z moim chłopakiem, a jej bratem. Ta jego siostra ma dziecko i chłopa tez, ale zmarł na raka więc została sama z dzieckiem. Ona ma teraz 42 lata, a ja mam 28. 14 lat roznicy między mną a jego siostra. Nie wiem ale, kocham swojego faceta, i on jest moj tylko, nie lubię się z nim nikim dzielić. Mam wrażenie, że ona mi go zabiera Nie lubię jej. Pamiętam jak mój mnie zapoznał z jego rodzina jakoś ona, nie przyjęła mnie ciepło, ani się nie przedstawiła.(wogole to wszyscy tak się zachowali). Elka ta jego siostra ma kurs florystyczny, i chyba kierunek spoleczno prawny.On do tej Irlandii wybiera się sam na tydzień. Odnoszę wrażenie, że jeśli rozmawiam z jej dzieckiem, to ona inaczej podchodzi do mnie mówi Beata popatrz na aurelke przpilnuj jej. Problem w tym, że ja dzieci nie lubię i, nie mam instynktu. W głowie mam tysiące myśli na jej temat. Albo mnie nie toleruje, albo ma taki charakter, albo jest nieśmiała. Jeżeli dziewczyna jest z chłopakiem, to raczej rodzeństwo powinno rozmawiać z dziewczyną chłopaka świadczy to, o wychowaniu. A co by było gdyby ona została jego żona, to też by się nie odzywala. Jestem tego zdania, że jeśli siostrze chłopaka, zależy na relacji z jego dziewczyna to,ta powinna starać się ją poznać bliżej. Zaprosic na zakupy takie typowe babskie spotkania plotki itp.Mojego brata dziewczyna a raczej narzeczona jak juz przyjdzie ,jest otwarta. A ta chłopaka mojego siostra taka bezinteresowna. Rozumiem, że to jego siostra ale samo to widzi, że chłopak ma dziewczynę, to powinna nawiązać kontakt, bo kiedyś mogą zostać szwagierkami, ale nie koniecznie. Tu w Polsce koleżanek nie ma tam raczej tak. Z nią się nigdy nie klocilam. Nie wiem czemu, ale ona ma taki dystans do mnie. Przecie ja jej nic nie zrobiłam,chyba że ma żal, że zabrałam jej ukochanego brata.Jak jestem u chłopaka a ona tez wtedy jest, to ja u chłopaka czuje się obco jej nie ma to czuje się jak u siebie. Nie zrozumcie mnie źle, to nie jest tak, że chciałbym żebyśmy się zaprzyjaznily. A może ona miała jakaś dziewczynę dla niego, a on wybrał mnie. Nie lubię jej ze względu takiego traktowania mnie jak obca osobę. Mój chłopak ma jeszcze jedną siostrę ale tamta jest mężatką i normalnie rozmawia o lakierach do paznokci chwali się spodniami itp a ta elka nic. Chyba że ta jest gburowata jak jej ojciec.

Gość gość
Napisz to jeszcze raz, ale po polsku.

Gość gość
chyba pojedzie do Irlandii do jego siostry na tydzień od tak. x OT tak

Gość maczu piczu
what?

Gość gość
. Ta jego siostra jak ma problem z laptopem dzwoni na Skype i wola piotek dźwięku nie mam w komunikatorze. x WTF? jaka wola? piątek?

Gość maczu piczu
Zaprosic na zakupy...porozmawiac o lakierach do paznokci.... Sorry, ale spadlam z krzesla na nieodkurzona podloge :D

Gość maczu piczu
ta siostra wola (krzyczy) Piotrek, nie mam dzwieku... Porosilam komputer o przetlumaczenie, haha

Gość gość
Dziewczyna cala w nerwach pisala a wy sie smiejecie (sic!) Boisz sie, ze cie z ta swoja siostra zdradzi czy masz kompleks ignoracji?