Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żaneta9393

Odstawienie Qlaira

Polecane posty

Gość żaneta9393

Witam, czy ktoś brał qlairę a potem ją odstawił? Biorę od 3lat i chce teraz przerwać, czy może ktoś miał jakieś skutki uboczne? Troche sie boje

Gość fkurfiony
Ja piertolę 😡 Po to w forum kafeterii jest dział "Antykoncepcja płodność ginekolog" żeby takie jak ty tępe dzidy nie zaśmiecały działu erotycznego. Tu się rozmawia o róchaniu a nie o gównianych farmaceutykach :O

Gość gość
Każdy lek ma skutki uboczne. Brałam inne tabletki i często bolała mnie po nich głowa, miałam wahania nastroju i zerowe libido. Ale każdy organizm jest inny i zupełnie inaczej reaguje.Może pomyśl o próbach wątrobowych?:) Jeszcze jest problem co z okresem, bo zwykle w ciągu 7 dni od zażycia ostatniej tabletki pojawia się krwawienie z odstawienia. Jak odstawiłam nie miałam 2 miesiące okresu i musiałam brać luteinę, ale wszystko wróciło do normy. Teraz nie biorę nic:)

Gość żaneta9393
Dziekuje za odpowiedz :) a czy jakies skutki tycia? pogorszenia cery mialas? Bo duzo o tym sie naczytalam

Gość gość
Brałam Diane 35. Miałam super cerę i nie przetłuszczały się włosy. Nic nie tyłam tylko bolała mnie głowa. To sa stare tabletki. Niestety jak odstawiłam to nie miałam okresu i brałam luteinę pod język. Niestety to są sztuczne hormony i jednak organizm się zbuntował.

Gość żaneta9393
Kurde, sama nie wiem czy sie zdecydować na odstawienie, boję się trochę tych skutków które opisuję dziwczyny na forum, wypadanie włosów, pryszcze na twrzy itd, nie chce w okresie letnim miec takie problemy... A dużo o tym czytałam..

Gość gość
ja bralam Qlaire , w tym miesiacu odstawilam , zadnych skutkow ubocznych nie mam

Gość zaneta9393
A ile ja bralas?