Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złe oko kobiety w tramwaju przez to dziecko płacze jakie macie sposoby

Polecane posty

Gość gość

Ręce mi opadają :( Popatrzyła się i od 3 dni synek (8 miesięcy) cały czas płacze :( Bardzo bym prosiła o jakieś rady.

Gość gość
idz z dzieckiem do ekzorcysty...ale pochlap swiecona woda.

Gość gość
Idź do Kościoła, przyjmij Komunię Świętą (wcześniej się wyspowiadaj), a ksiądz niech pobłogosławi dziecko. Albo sama weź wodę święconą i zrób dziecku krzyżyk na czole.

Gość gość
oddaj dziecko do adpocji, zeby nie wyroslo na takiego zacofanego i prymitywnego czlowieka jak mamusia...

Gość gość
Śmiej się, śmiej, ale po ziemi chodzą diabły w ludzkiej skórze. Autorko, idź do Kościoła i skrop dziecko wodą święconą (zawsze jest wystawiona). Jeśli masz dostęp do soli egzorcyzmowanej to jeszcze lepiej.

Gość gość
Do lekarza idź. Dziecko moze byc chore, mieć bóle i z bólu płakać.

Gość gość
najlepiej wsadzić doope do pieca na 3 zdrowaśki i splunąć przez lewe ramię

Gość gość
krew menstruacyjna jest już niemodna :P lepiej "wykaczać" jajkiem kurzęcym gorąco i żarliwie modląc się przy tym na klęczkach

Gość gość
może to było oko Cyklopa lub Saurona we własnej osobie?

Gość gość
Młode kobiety a tak tępe, aż przykro to czytać. Autorko może twoje dziecko jest chore, a ty jak ostatni debil zamiast iść do lekarza zakładasz durny temat.

Gość gość
rozumiem, że to prowo. Jeśli prawda to mam coraz gorsze zdanie o naszym narodzie.

Gość gość
Dziecko 3 dni płacze, a ta zamiast pójść z nim do lekarza, to zwala winę na jakąś bogu ducha winną kobietę :/

Gość gość
czy to prowokacja?? moja babcia mowila ze w takich sytuacjach bierze sie spod podkoszulka lub spód body (ta strona która dotyka ciało) trzeba popluc zrobic znak krzyrza na czole dziecka i powiedzieć "urok uroczenie niech będzie boskie przemienienie" i tak trzy razy zrobic. Mojej cioci to pomogło

Gość gość
urok, uroczenie, plucie na body - Boszzeee widzisz nie grzmisz :O idz do lekarza z dzieckiem, może coś mu dolega a ta uroki jakieś uskutecznia jprde co za ciemnogród

Gość gość
Hahaha, przypomniało mi się jak kiedyś któraś tu pisała, że aby zdjąc urok, należy okadzić (cokolwiek to znaczy) dziecko noszonymi gaciami męża :D

Gość gość
Takie rzeczy się dzieją. Baba rzuciła na twoje dziecko urok. Trzeba przetrzec czoło dziecka zużytą skarpetką a jesli nie pomoze to do księdza.

Gość gość
Idź do Kościoła, przyjmij Komunię Świętą (wcześniej się wyspowiadaj), a ksiądz niech pobłogosławi dziecko. Albo sama weź wodę święconą i zrób dziecku krzyżyk na czole x I koniecznie zrób lewatywę z wody swięconej

Gość gość
Hahaha krew z okresu i okadzone gacie meza wygrywaja :D zdecydowanie :D i do tego lewatywa z wody swieconej, placze :) a to wszystko pewnie przez to, ze nie zawiazalas czerwonej kokardki na wozeczku. A moze mimo to? A tak na serio to opamietaj sie, bo przez te jazdy zdrowie stracisz.

Gość gość
"Trzeba przetrzec czoło dziecka zużytą skarpetką a jesli nie pomoze to do księdza." Przez chwile myslalam, ze chodzi o skarpetke ksiedza :D

Gość gość
Do tej pory uciazliwymi pasazerami w tramwajach byli dla mnie zule menele i niedomyte dziady, teraz wiem, ze powinnam wystrzegac sie rowniez podrozujacychi nimi diablow.

Gość gość
Ludzie, nie patrzcie na cudze dzieci, bo jak bachor ryknie to was na stosie spalą :D.

Gość gość
taaaa i kościół ma niby pomóc? Tam to największe diabły siedzą hahahaha idiotki z kafe

Gość gość
jak ktos wierzy w takie brednie to tak jest, dziecku cos po prostu jest i tyle!!!!