Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czapka dla niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, powiedzcie mi czy i gdzie ewentualnie można kupić czapki dla niemowlaka nie wiązane tylko zapinane np. na rzep albo ściągane na sznureczek tak jak worek na kapcie? Mój maluch co chwila rozwiązuje czapkę i co rusz ta część na uszy ląduje mu na oczach. Trochę mnie to już wkurza, tym bardziej że niezbyt chętnie daje ją sobie zawiązać. Próbowałam szukać czegoś innego niż zwykłe wiązanie, ale nic nie znalazłam.

Gość gość
Ech.. Dołączam się do pytania. Mam taki sam problem..już nie mam siły na tą czapkę...

Gość gość
a może sama włóż tą końcówkę od "worka" w sznurówki czapki

Gość gość
pomysł dobry, tylko worka nie mam :D

Gość gość
Zresztą te ściągacze w workach to chyba trochę za duże by były, nie wiem, czy by małego nie uwierały pod szyją. Na zimę miałam czapkę z takim ściągaczem, super się sprawdziła, ale dostałam ją w prezencie, więc nadal nie wiem gdzie można takie czapki kupić, tylko na lato.

Gość gość
To może lepiej chustka wiązana z tyłu. Czapki wiązane pod brodą na lato to moim zdaniem kiepska opcja.

Gość gość
sprawdzcie czy czapki są dostępne na http://sklep.wisad.pl ciuszkow tu niewiele, ale czapki bywają, jesli akurat nie ma - warto zapytać.