Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić, żeby facet się częściej odzywał ?

Polecane posty

Gość gość

I żeby sam się ze mną kontaktował ?

Gość gość
Gdyby mu zalezało, to by się odzywał. Najwidoczniej mu nie zalezy tak jak Tobie, więc sam od siebie się nie odzywa.

Gość gość
Dzięki za pocieszenie ;) to dlaczego mówi coś odwrotnego ?

Gość gość
Żebyś przestała jęczeć. Skoro za słowami faceta nie idą w parze czyny, to znaczy, ze nie zalezy mu tak jak Tobie, proste.

Gość gość
Niby wiem, ale wciąż próbuję się oszukiwać.

Gość gość
Byłabym szczęśliwa, gdyby powiedział mi to wprost. Uwolniłby mnie od siebie,a tak ciągle się łudzę.

Gość maczu piczu
Najlepsze co mozesz w takiej sytuacji zrobic to...zamienic faceta na innego. Bo ten sie zmienic na pewno nie da :D

Gość gość
Rozumiem Cię, bo sama lubię JASNE sytuację. Ale musisz pogodzić się z prawdą, czym szybciej to zrobisz, tym lepiej dla Ciebie, szybciej sie ogarniesz, dojdziesz do siebie i poznasz kogos nowego ;)

Gość maczu piczu
Dlaczego on ma sie uwolnic od ciebie? Przeciez to ty jestes niezadowolona a nie on, wiec to ty uwolnij sie od niego. Co ty masz za sposob rozumowania :D

Gość gość
ja bym chciala zeby on mnie objechal to bym szybciej o nim zapomniala.

Gość lauraa273232
Samej się trochę zdystansować i nie odzywać się za często. Na pewno pretensje i naleganie żeby odzywał się częściej albo zalewanie go smsami wywoła odwrotny efekt

Gość lauraa273232
Bo prawdopodobnie w waszej relacji równowaga uczuć została zachwiana, dlatego, że Ty więcej dajesz z siebie, a on mniej. Im więcej okazujesz, że Ci zalezy tym jest gorzej... Żeby ta równowaga uczuc miała szansę się odbudować musisz się też od niego trochę odsunąć, tak jak on od Ciebie. Okazywać uczucia można kiedy druga osoba robi to samo

Gość gość
Faceci nie lubią kłopotliwych sytuacji. Rzadko, który powie kobiecie, żeby dała spokój.

Gość gość
dobrze wiesz,że on tak nie powie, autorko dlatego właśnie od tego uzależniasz swoje odejście - żeby nie odejść! żałosne!!!

Gość lauraa273232
Zgadza się, zę czasami tego nie mówią , nawet jak chcą żeby laska im dała spokój ale wtedy zwykle urywają kontakt, a jeśli jednak ten facet okazuje jakieś zainteresowanie to znaczy, że w pewnym stopniu chce się spotykać, tylko może jego uczucia osłabły.. To nie jest takie zero jedynkowe ,że kocha na maxa albo nie zalezy mu wcale. Jednak jeśli jego uczucia się osłabiły to Autorka nie może się za nim ugania, wręcz przeciwnie zacząć się zachowywac jak on, wtedy może coś do niego dotrze i nawet nie jest to żadna gierka, tylko postępowanie z jakąś godnością

Gość lauraa273232
Poza tym też rzadko kiedy uczucia w związku są cały czas na tym samym poziomie. Przeważnie one zmieniają się w czasie, słabną, albo się wzmacniają, co zalezy od wielu czynników. Jednym z nim, bardzo częstym jest to kiedy jedna osoba stara się za bardzo, a zdruga zaczyna ją olewać. dzieje się tak dlatego, że jak pisałam wyżej równowaga uczuc została zachwiana. Przede wszystkim Autorka powinna przestać ( przez jakiś czas) pierwsza dzwonić, inicjować spotkania, zgadzać się na każde spotkanie itd. Wtedy , kiedy on zmieni swoje postępowanie możecie się do siebie dopiero zbliżyć

Gość gość
Ja nie jestem w związku ale przerabiałam to wielokrotnie z różnymi mężczyznami. Wielkie zainteresowanie, później nagle cisza. Kilka dni, kilka tygodni. Z żadnym nie udało mi się stworzyć nawet namiastki związku. Dlatego staram się do nikogo nie przywiązywać.

Gość lauraa273232
18:26- Bo może popełniasz ciagle te same błedy. Też zresztą kiedys popełniałam... jednym z częstszych powodów rozstań jest właśnie to jak zaczynasz się starać bardziej od faceta i starasz się nawet wtedy kiedy jego zainteresowanie stopniowo słabnie np. nie odpisuje Ci na smsy czy odwoła spotkanie z błahej przyczyny Inna przyczyna to niedobranie charakterów

Gość gość z 18 26
Może i tak, ale jeśli on mi mówi, że za mną tęskni, a później wysyła sms z pytaniem kiedy się zobaczymy, ja piszę że możemy dzisiaj i już nie dostaję odpowiedzi i nie ma kontaktu przez kilka tygodni, to chyba nie byłam zbyt napastliwa? A to tylko ostatnia sytuacja. Znowu myślałam, że coś zaiskrzyło i znowu się pomyliłam.

Gość lauraa273232
To jak następnym razem zapyta kiedy się zobaczycie odpowiedz ,że bardzo chetnie byś się z nim spotkała, ale narazie nie masz czasu. Czasem Ty pierwsza urwij nagle wymiane smsów, czy rozmowę. Czasem mu nie odpisz ,a za dwa dni napisz, że zapomniałaś. możesz też np. do niego napisać z jakimś pytaniem w stylu co słychać i już mu potem nie odpisywać. Zachowuj się tak jak on

Gość lauraa273232
Napastliwa może to złe słowo, ale jeśli przez jakiś czas wykazywał małe zainteresowanie i nagle się pytał kiedys się zobaczycie- To po co pisałaś mu ,że "dzisiaj"? To tak jakbys była na każde jego skinienie, on nie odzywa się jakiś czas, potem proponuje spotkanie, a Ty się od razu zgadzasz i to w tym samym dniu. Wtedy wychodzi, że jesteś na każde jego skinienie, a to nie jest atrakcyjna postawa