Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zamyślona_ona

Objawy ciąży?

Polecane posty

Hej:) Wiem, ze tych tematów jest z tysiąc wiem rownież, ze wiele z nich tak sie zaczyna, no ale postanowiłam napisac. 16 Maja 2016 dostałam meisiaczke. Cykle zazwyczaj mam długie, 32 dni. 16 czerwca powinam dostac miesiaczke- wczoraj. Nie dostałam. Zapomnialam dodac, ze po dlugim niewidzeniu sie z Męzem kochalismy sie(ostro) to byli dni z prawdopodobienstwem zajscia w ciaze. W dniu dzisiejszym po poludniu na wkladce zobaczylam brazowa plamke, niezbyt małą, niezbyt duza. Zdiwilo mnie to. Nastepnie podczas wizyt w toalecie na papierze pozostaje b.jasna krew. jakby rozmyta. Obecnie pobolewa mnie podbrzusze jak na miesiaczke. Wczoraj test wyszedl negatywnie. Z mezem chcielismy od tego miesiaca starac sie o drugie dziecko. Nie wiem co mam o tym myslec. przez ostatni tydzien mialam zgage. szok. ogromne bóle krzyża ale pewnie przez ciezka prace. Objawow miesiaczki jak co miesiac bardzo malo. Jedynie 15 czerwca wilczy apetyt i trądzik. O co chodzi? Denerwuje sie bo bardzo bym chciala. Sttrasznie sie nakrecilam i moze ktos podzieli sie swoimi doswiadczeniami. Czekam :)

Gość gość
Mogą być to objawy ciąży a wcale nie muszą. Zrób za 2 dni test a najlepiej wykonaj bete. I po problemie. ;) życzę powodzenia

No nie dziwne ze od tego miesiaca postanowiliscie starac sie o drugie dziecko, bo pincet od Szydlo jest dopiero od drugiego dziecka - czego to sie nie robi dla pieniedzy - nawet dzieci

Gość gość
szczerze? raczej mala szansa bo po pierwsze pojawila sie krew, po dugie objawy typu zgaga są zdecydowanie za wczesnie, po trzecie test negatywny to ze kochaliscie sie ostro i akurat w dni plodne nie oznacza ze zaraz zajdziesz w ciaze szansa jest ale to nie jest zawsze 100% szansy troche sobie wkrecasz

Gość gość
to ze masz wilczy apetyt to nie jest objaw ciazy...wiele kobiet tak ma przed okresem. zamiast wydac pieniadze na bete...kup sobie za to jakas bluzke. raczej nie jestes w ciazy, skoro pojawila sie krew..a po drugie test wyszedl negatywny.

U mnie objawami ciąży był brak apetytu i potworne mdłości, ból brzucha .. jakby połączyć grypę żołądkową z nadchodzącym okresem ;) Jak rano wstałam pierwsze co pobiegłam wymiotować, a tego dnia miałam ważny dzień w pracy, siedziałam w łazience z głowa w WC i rozmyślałam, że przecież nie czuje się tak jak zawsze przy jelitówce, coś tu jest nie tak. Miałam test ciążowy w domu, zrobiłam, chociaż byłam na 3 dni przed spodziewanym okresem i mamy dwie kreseczki, które teraz są już w 14 tygodniu :)