Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojnax

czy ktos zna firme EFC European Financial Corp.?

Polecane posty

Gość zaniepokojnax

ludzie potrzebuje opini,informacji na temat firmy EFC European Financial Corp wydaje mi sie zr oszukali moja kolezanke czy ktos slyszal ?firma oferuje pozyczki na internecie nie moge nic znalesc !! pomocy pieniądze mieli byc na koncie do 7 dni dzisiaj byl 9 nic nie ma pieniedzy a wpłaciła 5000 wczesniej

Ludzie nie dajcie im się nabrać. Mam tą samą sytuacje. Dostałem zapewnienie że pieniądze będę miał w ciągu 3 dni. Przed wpłaceniem upewniałem się czy na pewno co mi potwierdzili że tak. Później zaczęło się nie odbieranie telefonu a jak łaskawie odebrali to przekażą sprawę osobie co się tym zajmuje. Jak zadzwonią to tylko po to żeby postawić dodatkowy warunek który trzeba spełnić aby mogli wypłacić pieniądze. U mnie trwa już to ponad pół roku. Poszukuje osób zrobionych w ten sposób, zamierzam nagłośnić tą sprawę i zgłosić do KNF oraz do prokuratury żeby więcej nikogo nie oszukali.

Gość Mariusz S
Jak zawsze w przypadku firm pożyczkowych znajdzie sie klient nie zadowolony, akurat ja korzystałem z ich usług w zeszłym roku i faktycznie czekalem na pieniadze 8 dni a miałybyc w 3. Cała reszta bez zarzutu-TRZEBA CZYTAC UMOWY

Jeden zadowolony? Bo większość nie zadowolona i wystawiona. Zgadzam się trzeba czytać umowę. Tylko czemu wmawiają że pożyczka jest przyznana przelew będzie w ciągu kilku dni a jest inaczej.

Gość gość
Czy ktoś otrzymam od tej firmy pieniądze? Ja czekam.od maja ciągle problem z wekselem

Gość jaro73
Od tego się zaczyna. Później weksel nie wystarczy, trzeba dodatkowe zabezpieczenie. Później kolejne i tak dalej (pieniądze miały być w ciągu kilu dni). W końcu ty rezygnujesz chcesz odebrać swój wkład to dostajesz odpowiedź że miałeś na to 2 tygodnie. Nie ważne że twój wniosek rozpatrują od maja. To samo przerabiałem od ponad pół roku. Nie dajcie im się nabrać. Jeżeli nie dostaniecie pieniędzy do 14 dni rezygnujcie bo potem już nic nie odzyskacie.

Gość gość
Może razem spróbujemy razem zawalczyć jeśli będzie nas więcej to nie oszuka ja juz nikogo ja mam numer do kolejnej oskarżone Trzeba ich zniszczyć bo myślą że wszystko mogą

Gość gość
w konia robią że hej idę do sądu o wyłudzenie pieniędzy

Gość gość
idę na policje o wyłudzenie 1500 które musiałem zapłacić radzę innym to samo uczynić

Gość gość
To samo u mnie 1500 zł pewnie za kwor 15000 Niech pan poda kontakt razem będzie nam łatwiej wygrac

Gość gość
zgadza się 519 661 204 tomasz

Gość Janka122
Widze, ze miałam szczescie bo mi sie udało dostać, albo to konkurencja robi im złą robote

Gość gość
Czyli bez problemu Pani otrzymała ? Weksel tylko im Pani dostała czy też resztę? Na jakich warunkach ?

Niestety to nie konkurencja. To ludzie oszukani przez tą firmę. A Pani rzeczywiście miała szczęście.

Gość Janka122
No nie wiem... Napewno przy kazdej działalności znajdą się osoby niezadowolone które wszełkimi sposobami próbują firme oczernic, a te które dostały pożyczke nie opisują tego na forum-bo po co? Tak czy inaczej licze, ze tych co nie dostali z jakichs przyczyn bedzie jak najmniej.

Gość gość
Proszę powiedzieć co pani musiała im przedstawić ze pani otrzymała pozyczke?

Nikt nikogo nie oczernia tylko piszą ludzie prawdę. A może Pani jest pracownikiem EFC że ich Pani broni.

Gość Janka122
Niech Panie/Panowie sobie żartów ze mnie nie robią!!! Ja wpłacałam kwote dopiero po otrzymaniu pożyczki bo taką wybrałam opcje i tyle w tym temacie, zresztą nie musze sie tłumaczyc dobrze ktoś napisał na początku ze umowy sie czyta

Gość jaro73
Nikt sobie żartów nie robi bo nie mamy do tego powodów. Pani chyba była wybrańcem bo my nie mieliśmy takiej opcji. Z działań tej firmy więcej jest osób nie zadowolonych niż szczęśliwców jak Pani. Działania tej firmy zostały już zgłoszone do prokuratury.

Gość gość
Naciągają od bardzo dawna. Osobiście mam wyrok sądu na nich o zwrot pieniędzy. Komornik niczego nie zabezpieczył, bo to nie ich. Sprawa w prokuraturze o zgrozo została w dziwny sposób umorzona. Jeśli ktoś potrzebuje mój kontakt 665 009 511

Gość gość
Sprawa już jest założona oni w kulki lecą prokuratora ich przesłuchuje jak z wami polecili w kulki idźcie na policje im więcej nas tym lepiej !! To są oszuści!