Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żanetkaa

Qlaira, czy ktoś odstawiał? Jakie skutki?

Polecane posty

Gość żanetkaa

Witam, od 3lat biorę Qlairę, czułam się dobrze aż do nie dawna, lekarz zalecił mi odstawienie, czy któraś z was brała te pigułki i je odstawiła? Boję się skutków ubocznych o których się naczytałam na forum. Proszę o pomoc

Gość gość
jejku , czego sie tak bojisz ? ja odstawilam i jest ok

Gość żanetkaa
Brałaś Qlaire? Wyczytałam na forum że niektórym dziewczynom włosy wypadły, inne przytyły bardzo dużo, jakieś pryszcze miały.. Tobie nic nie było? Ja podczas brania przytyłam tak z 5kg, myślisz że to zgubie?

Gość gość
tak Qlaire bralam , tez przytylam podczas brania z 3 kg , ostatnio zauwazylam ze wyskakuje mi bardzo duzo wypryskow , , odstawilam i wypryski znikly mam ladna cere i nie mam zadnych skutkow ubocznych po odstawieniu , martwie sie tylko czy okres sie pojawi

Gość żanetkaa
Dziękuje za odpowiedz :) Mnie zaczęło coś boleć podczas współżycia i ginekolog zaleciła mi przerwać qlairę i dzisiaj chyba wezmę ostatnia tabletkę i zrobię przerwę, mam nadzieję że nic mi nie będzie :)

Gość gość
jak ginekolog ci tak zalecila to tym bardziej zrob przerwe

Gość żanetkaa
Tak zrobie :) ale chyba nie przytyje jak odstawie tabletki? Bo czytałam że niektóre dziewczyny tak mają. A ty dawno odstawiłaś?