Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z facetem

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim michalem juz ponad 5 lat od 3 lat mieszkamy razem i wszystko bylo dobrze miedzy nami ale od jakis 2 tygodni wieczotami jest jakis nieobecny i tylko na laptopie siedzi do pozna masakra sprawdzilam mu historie przegladania i wchodzi na strony takie randki w wiadomym celu glownie na jedna strone bezzobowiazan.eu nazwa mowi sama za siebie co on tam szuka w lozku dobrze nam sie uklada ok jest on nigdy taki nie byl co radzicie ?

Gość gość
To swinia

Gość maryskaa
Hm weszlam ja to ci powiem ze takie strony za do szukania sexu

Gość gość
Rutyna sie wkradla, trzeba cos zmienic... Naucz sie gotowac pare nowych potraw, zmien kolor wlosow, ciecie, zrobcie remont, jedzcie na fajne wakacje, wychodzcie czesciej na randki, tak jak na poczatku zwazku - oboje wystrojeni, wypachnieni, kup sobie pare fajnych ciuchow na te okazje i bielizne, szpilki tez, nawet jesli mialabys w nich tylko lezec w lozku! Zmiencie cos, bo zaczynacie sie od siebie oddalac.

Gość gość
Ale ja sie staram byc dobra partnerka dla niego mowi ze mnie kocha bardzo obiady mu moje smakuja bardzo nigdy nie skarzy sie na sex ma go ile chce

Gość gość
Dokladnie! Idzcie na kurs jezykowy, gotowania lub tanca, nech was polacza wspolne pasje, robcie wiecej rzeczy razem. Zjedzcie kolacje przy swiecach, obejrzyjcie ulubiony serial na sofie, przytuleni pod kocem, kup jakies olejki do masazu, plyte z nastrojowa muzyka na pewno masz. Walczcie o siebie! Powodzenia!

Gość gość
On tak sie zachowuje od momentu jak mu powiedzialam ze bedziemy miec dziecko jestem w ciazy

Gość gość
Za dlugo razem stoicie w miejscu, sex i jedzenie to nie wszystko. Trzeba razem patrzec na przod, planowac przyszlosc. W zwiazku potrzebna jest mentalna jednosc, duchowa, nie tylko fizyczna.

Gość paprotka 28
Rozmawiałaś z nim na ten temat? Może ma jakiś problem może ktoś z jego znajomych ma problem i twój Michał chce jakoś pomóc. Może być też tak że znudził się takim życiem jakie prowadzicie i szuka wrażeń. Tak naprawdę jedyne co możesz zrobić to rozmowa.

Gość gość
Ja wiem, ze to prowo, ale lubie pisac****isac i odpisywac takim gowniarzom :D Posluchaj! Trzeba sie teraz zareczyc, wziac slub, budowac wspolna przyszlosc :)