Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kolor oczu u facetów kobiety lubią najbardziej? Jaki idealny wzrost?

Polecane posty

Gość gość

Jaki kolor oczu u facetów kobiety lubią najbardziej? Ile dla was facet powinien mieć wzrostu?

Gość gość
Brązowy albo zielony :) Miło byłoby, gdyby miał te 1, 80.

Gość gość
intensywnie niebieskie , brązowe, czarne

Gość Sylwia2389283234
Lekarz mówił że przeciętny młody Polak ma 181 cm a ja lubię takich co mają 185 . Denerwujesz mnie bo tu siedzisz i zadajesz jakieś głupie pytanie , bo myślisz że jesteś brzydki i że nie będziesz miał dziewczyny a przecież ludzie mają różne gusta a wiec każdy jest ładny i jest wiele dziewczyn w których typie jesteś każdy wzrost i kolor jest tak samo ok :-) Z tym wzrostem to chodzi o to że dziewczyny lubią chłopaków 10 cm wyższych od siebie, wiec nawet jak jesteś niski to pamiętaj niskie też są a czasami chłopak jest wyższy od dziewczyny 5 cm lub 15 różnie bywa. No wiesz bi też możesz być ale nie kradnij mi tych w moim typie ;-)

Gość gość
Ja mam niebieskie, a u facetów lubię brązowe. Fajnie jak ma przynajmniej 178.

Gość gość
Wzrost 180 cm, oczy czarne.

Gość gość
Jezeli w stosunku iskry mi sie zapalają to ten jedyny.A takiego mialam i żałuję,że go lekceważylam.Bylam glupia i szukałam przystojnego.On byl zwyczajny z widoku.Gdy mnie dotykal i ruszal to ...Ja pi....e zapalił mnie zawsze tak,że czuję jak mi teraz motylki chodzą po brzuchu.Mial to cos a penisa niby zwyczajnego.A ja mialam duzych i mniejszych,ale on byl inny niczym z kosmosu.Blekit oczu prawie szare sredni ale silny i doswiadczony ,mądry opiekunczy.O wdzystkim potrafił rozmawiać.Przyjemnie robił jak nikt

Gość gość
a co ty możesz dać w zamian jedna z drugą dziura to już oklepana klabzdra ,na zachodzie nie wystarcza lala mówiąca w obcym języku tam oczekują klasy i urody.

Gość gość
Dziurę to masz również Ty cymbale:P Ja jestem bardzo kobieca i zaradna. Oprócz wyglądu mogę dać wsparcie. Lubię podróżować i dobrze się bawić. Potrafię nieźle gotować i piec, ale nie jestem typem, który lubi matkować. Mam swoje pasje i potrzebuję czasu tylko dla siebie. Nie jestem dziewczyną bluszczem, która sprawdza swojego faceta i wszystkiego zabrania. Uważam, że trzeba reagować jak coś się dzieje, a nie trzymać faceta na smyczy. Jeśli zdradzi to znikam;)

Gość gość
brązowe wzrost 175-185