Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

głupi 16 latek

znacznie starsza przyjaciółka

Polecane posty

kiedyś pisałem już na ten temat,mam 25-letnia przyjaciółke,z mężem i dzieckiem,bardzo ładna dziewczyna.Tu początek http://f.kafeteria.pl/temat/f4/dziwna-relacja-czy-nie-robie-zle-p_6546159 Pare dni temu znowu mielismy czas dla siebie,pierwszy raz na osobności.Długie przytulanie,calowanie się,mielismy ochote na siebie ale nie chciałem więcej i na tym się skonczylo.W taki sposób zrobiłbym jej duży problem,co gdyby się zakochała,i co ja jako 16-latek mogę jej zaoferować?zupełnie nic. Jestesmy umówieni na następny raz i niewiem czy pozwolić nam na więcej. Wg mnie powinna to przemyśleć,czy na pewno chce takiej relacji miedzy nami i czy nie będzie tego zalowala. A waszym zdaniem jakie rozwiązanie będzie dla niej lepsze?

Gość gość
JAki Ty jesteś głupi dziecko. Mam nadzieję, że dowie się o tym jej mąż i wp******i jej i Tobie.

Gość gość
Jaka trzeba być idotka, zeby mieć rodzine i zdradzać ich z 16latkiem? Ona jest opóźniona w rozwoju?

Gość gość
Robisz jej krzywdę, a ona Tobie. Ty jej, bo ma męża, dziecko, rodzinę i odpowiedzialność. Jeśli jej źle w związku, powinna o tym rozmawiać że swoim mężczyzną, i układać swoje relacje po myśli. Po co z nią piszesz, spotykasz się, i zawracasz jej głowę? Jest ZAJĘTA. To, co robisz, daleko wykracza poza granice znajomości internetowej, nawet przyjaźni. Ona Tobie robi krzywdę, bo jest od Ciebie prawie 10 lat starsza, dorosła, i nie powinna igrać z uczuciami, szalejącymi hormonami nastolatka. Ona nie jest Twoją przyjaciólką- w prawdziwej przyjaźni nie ma elementu seksualnego, niezależnie, czy to jest przyjaźń 2 osób z jednej płci, czy przeciwnej płci. Stąpasz po polu minowym autorze. Jest dziecko, które ma ojca, partnera tej kobiety. Pójdziecie w seks, rozwalisz ich związek, może i ona zajść z Tobą w ciążę, narobisz tragedii. Ona jest dorosła i powinna o tym pomyśleć, ale widocznie jest infantylna, skoro wiedzie na pokuszenie, do zguby 16 łatka. Zakończ to natychmiast, bo skrzywdzisz parę osób, w tym siebie. Pozdrawiam.

dziękuje,,ja swoją wartość znam i też wiem ze w pewnej chwili to się może skończyć,głównie chodzi mi o jej uczucia bo to ona może mieć największy problem

Gość gość
"Jej" uczucia sa zadne. Uczucia osoby, ktora ma rodzine skupiaja sie na rodzinie. Taka 16latka to dla faceta 25 z zona i dzieckiem tylko odskocznia i zapchajdziura.

Gość bezpłatneporadynakafe
Drogi 16-latku, muszę na wstępie powiedzieć, że nie wiem co sobie wyobraża taka 25-letnia, zamężna kobieta utrzymująca relację z tak młodym mężczyzną :O ja osobiście nie potrafiłabym, bo 16-latek to dziecko, aczkowliek oczywiście są wyjątki i może trafić się osoba rozwinięta emocjonalnie, duchowo i osobiście, tak że będzie w stanie zaciekawić swoją osobą kobietę na tyle, że ta będzie chciała utrzymywać takę relacje. Cóż nie takie Twoje było pytanie, ale po prostu nadziwić się nie mogę. Dobrze, więc pomijając to, uważam, że ona potrzebować może bliskości i pewnie też seksu, musisz ją na pewno pociągać, ale nie sądzę, aby wiązała z Tobą jakieś głębsze plany. To fakt, że może się zakochać i zaangażować, a Ty, no cóż, po pierwsze jesteś młody i masz przed sobą pewnie 10 lub więcej lat niż poznasz kobietę, którą zapragniesz całą swoją osobą. Jeżeli tak się stanie to będziesz wiedział, że to ta właściwa osoba i nie będziesz miał żadnych wątpliwości. Na dzień dzisiejszy, Twoja starsza przyjaciółka może być dla Ciebie po prostu zabawą, odskocznią, rozrywką, nauczycielką. Nie demonizowałabym instytucji małżeństwa, jak to niektórzy robią . Męża ma takiego albo innego, może był to przypadek i ten człowiek naprawdę nie odgrywa roli w jej życiu. To tak na marginesie. Ludzie różne mają przepisy na życie :) Jeżeli chcesz się z nią przespać i czujesz taką potrzebę to zrób to , ale tak jak sam napisałeś, mogą być z tego określone konsekwencje, bo ona może się bardziej zaangażować (25 lat to też nie jest dużo), a Ty raczej nie i nie chodzi o Twój wiek, bo podobnie by bylo gdybyś nawet miał 35 lat - mężczyźni po prostu inaczej do tych spraw podchodzą. Mam znajomego który mial przygodę z nauczycielką jako nastolatek - nic z tego nie wynikło oprócz seksu. Może i tak będzie w Twoim przypadku. Rób jak uważasz - życie to gra i najbardziej się żałuje tego, czego się nie spróbowało :)

Gość gość
Drogi 16latku. Jesli trafiles na taka to ona Cie na bank *****ie i odstawi bo tak robia z malolatami 25latki. Wiec korzystaj.Slub Ci nie grozi.

Gość gość
Tak doradzajcie mu seks i niech jeszcze wpadną. On nieporadny, a ona głupia, będzie z tego dzieciak.

Gość gość
ojej ojej jakby bylo na odwrot to nie byloby lamentow porozmawiajcie czego oczekujecie

Gość gość
Słuchaj ojca, i myśl głową , a nie ch....m, autorze. Bo narobisz takiego bigosu, że całe życie sobie spaskudzisz.