Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakieś ciekawe miejsca na spędzenie wakacji tylko we dwoje ?

Polecane posty

Gość gość

Witam,  na wstępie chciałam przeprosić, że dodaje ten temat tutaj, ale już nic innego mi nie pozostało. No więc chciałam zapytać czy możecie polecić jakieś spokojne i piękne jeziorko na południu Polski ? Mało ludzi, czysta woda, a może nawet las. Chcę jechać z chłopakiem na wakacje i strasznie mi zależy żeby to było jakieś ciche miejsce żebyśmy mogli skupić się na sobie, a nie rozpraszać się przez wrzaski innych... Jeśli Przychodzi wam jakieś miejsce na myśl to bardzo proszę napiszcie  .  Z góry dziękuję i pozdrawiam  .

Gość gość
kiedyś była taka reklama, że tak ci tylko w Erze dopasują. Dzisiaj nie ma takich jeziorek, bo nad każde można samochodem dojechać, a więc dojeżdża wszędzie tych samochodów tysiące. No chyba, że jezioro zarośnięte, albo z innych przyczyn nie nadaje się do kąpieli.

Gość gość
No to chociaż takie gdzie nie jest aż tak dużo dużo ludzi. Strasznie chciałam spędzić z Nim chociaż weekend sam na sam, bo nie widujemy się często :/.

To prędzej na północy, jeziorak np. Na mazurach takich miejsc jest wiele

Gość gość
A znasz takie miejsce na mazurach ? :)

Gość gość
Nie ale w gdańsku jest wyspa i można tam tanio się zatrzymać. Wyspa nazywa się : wyspa sobieszewska / sobieszewo . Jestem ze śląska i jeżdżę tam co roku. Są dzikie plaże i można spedzic romantyczny wieczór :) jeśli wolisz jeziorko to pojedź na Kaszuby

Gość gość
Albo w góry spędzam tak często weekendy,mamy upatrzony mały pensjonacik,wynajmujemy pokój z dużym łóżkiem,spacerujemy,czasem zaliczymy jakiś szczyt albo romantyczną kolację ...Polecam Szczyrk,Wisłę,Ustroń pełno tam fajnych kameralnych miejsc.

Gość gość
A jaki to pensjonat i ile kosztuje wynajęcie takiego pokoju ? :)

Gość gość
Nie będę reklamować,poszukaj sobie noclegów np.na stronie internetowej miasta www.Szczyrk.pl tam masz wszystkie miejsca noclegowe jakie są i ceny.My płacimy 50 zł/os-pokój oczywiście z łazienką,tv,internet,miejsce parkingowe,wyposażona kuchnia,jadalnia,ogród z drewnianą altanką,szum rzeki i lasu, a do autobusu też blisko.

Gość gość
Ja wybieram się z narzeczonym do http://hotelborowiecki.pl/ na romantyczny wypad. :) hotel wygląda świetnie, więc jestem pewna, że będzie doskonale.

Gość Tulesława
Może skorzystaj z wyszukiwarek noclegów? Można tam sprawdzić okoliczne atrakcje i oczywiście mapy. Szczególnie polecam http://bookapart.com

Gość gość
Hm moze gory? ostatnio bylam w osrodku Kaja w Świeradowie :) i sie zakochalam :) cudowna okolica, a w hotelu czulam sie jak w domu- przytulna atmosfera no i dobre ceny :)