Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta bardziej patrzy na wygląd faceta niż facet na kobietę

Polecane posty

Gość gość

potwierdzone

Gość gość
No widzisz, a zamiast marudzić na kafe, mógłbyś: - wziąć prysznic lub aromatyczną kąpiel - uprawiać sport - zadbać o włosy - wyleczyć pryszcze - kupić zdrowe jedzonko i przyrządzić pożywne papu - wypić wodę z cytryną zamiast coli Kobiety odstrasza Twoje malkontenctwo i ciapowatość.

Gość gość
gość dziś nie trafiłaś pustaku bo u mnie to jest wprowadzone od małego :) nie pije coli, zdrowo się odżywiam, jestem bardziej zadbany niż wiekszość kobiet ktora używa tanich kosmetyków i śmierdzą capami po dłuższej podróży :D

Gość gość
gość dziś pryszczy nigdy nie miałem bo zawsze się zdrowo odżywiałem i dbałem o siebie. Na włosy używam maski lub odżywek do włosów żeby były błyszczące jak to u modeli bywa :) muszę dbać o siebie niczym model kosmetyczka, drogie kosmetyki, drogie ciuchy itp.

Gość gość
mam nawet wzrost idealny dla facet jedyny plus :) ale mordy typowego przystojniaka to nie mam tylko bardziej zwykłą twarz bez defektów mam ładne uszy, zęby nigdy nie były krzywe, nos

Gość gość
super, że nie śmierdzisz, ale szkoda, że zaniedbałeś rozwój intelektualny i lekcje kulturalnej konwersacji

Gość gość
Ale jestes NUDNY. W kolko to samo. Drugi po Namyslowie. Pewnie, ze zadna cie nie chce, bo nie masz nic ciekawego do powiedzenia.

Gość gość
Bedziesz prawiczkiem do konca zycia, taki jestes beznadziejny. Dlatego zadna cie nie chce. Przeczytaj jakas ksiazke, pocwicz, idz do kina, jedz dookola swiata, to znajdziejsz kobete. Medzacych na jeden temat nawe pokraka nie bedzie chciala.

Gość gość
gość dziś bo od razu zakładasz, że jestem pewnie grubasem z pryszczami i defektami twarzy :D

Gość gość
masz nos......jezu, chyba sie zakocham

Gość gość
dziś dobre :D

Gość gość
gość dziś miało być mam ładny nos skarbie :D

Gość gość
gość dziś bo od razu zakładasz, że jestem pewnie grubasem z pryszczami i defektami twarzy smiech.gif nie dziubutku, możesz być śliczny jak ta lala, ale jesteś prostacki i w uj nudny. Przy takich cechach najpiękniejsze zęby i wyćwiczona d...niewiele pomogą. No może na raz jakaś ciebie zaliczy, ale co potem...co potem z tobą robić? Nakładać odżywkę na włosy?

Gość gość
mam dobre geny do powielenia bo w mojej rodzinie nikt nie miał odstających uszów, krzywych zębów tak jak wy, ładnego nosa i tak dalej :)

Gość gość
gość dziś miało być mam ładny nos skarbie no to k... super kochanie:)

Gość gość
mam dobre geny do powielenia bo w mojej rodzinie nikt nie miał odstających uszów, krzywych zębów tak jak wy, ładnego nosa i tak dalej usmiech.gif szkoda, że rozumu nie dali rady przekazać, a może nie było czym się dzielić.....

Gość gość
gość dziś o włosy trzeba dbać a nie tylko myć! Wiekszość mężczyzn ma zaniedbane włosy :D

Gość gość
gość dziś I tak wy zwracacie uwagę tylko na wygląd więc po co więcej? macie w d***e resztę

Gość gość
gość dziś ty się o mnie nie martw :D