Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adam2500

Ułomność, otępienie umyslowe :(

Polecane posty

Od pewnego czasu zauważyłem ze mam opóźniony zapłon, mniejszą orientacje,czasami gdy ktoś coś mowi dociera to do mnie dopiero po paru sekundach, czasami w ogogle nie jestem swiadomy ze ta osoba to powiedziala.Wszyscy też mówią ze mowie głupie rzeczy i bez sensu (problem w tym ze ja nie widze tego co mowie jako glupie lub bez sensu) , jak coś powiem to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac, jak cos sie kogos zapytam to . . . Wiec czesto jestem cicho i nic nie mowie, wole nic nie mowic niz inni mieli by uwazac mnie za glupka.Ludzie tez mowia na mnie wariat. . . Wiele prostych rzeczy mi sie nie udaje :( Ludzie nie moga mnie zrozumiec.Pomocy co robic!! :( ja nie chce taki byc! Chce byc normalny jak inni.Czy to choroba? nie mialem zadnych chorob psychicznych.

Gość gość
tarczyca depresja nerwica stres

Gość gość
Sysia w wersji meskiej haha nie chce Cie martwic autorze ale moze Ci sie ruszac buzia podczas odmawiania zdrowasiek jesli pojdziesz do wrozki :) taki byl Sysi marny koniec. A pierwsze obiawy macie identyczne :(

Gość gość
W sumie to mam podobnie Z opóźnieniem reaguję na wszystko I jestem taka przymulona:O