Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćPolla

do tych co znają dużo perfum i potrafią coś doradzić...

Polecane posty

Gość gośćPolla

chodzi za mną od jakiegoś czasu taki pięęęękny zapach, którego średnio nawet potrafię określić: WEDŁUG MNIE jest rześki, taki świeży ale nie cytrusowy ani ogórkowy od razu mówię...odnalazłam go w szamponie do włosów "Glorious Shampoo firmy Il Salone Milano" (dostępny w Rossmannie) i kocham ten zapach właśnie, troszkę wyczuwam podobny zapach w szamponie "Nivea Diamond Volume" (nie taki sam, ale coś podobnego w nim jest - z tym że o ile z tego Milano od razu z butelki czuć zapach, tak z Nivea dopiero jak się rozprowadzi na włosach, bo z butelki troszkę inaczej pachnie). I tu mam właśnie pytanie: czy któraś z Was jest w stanie mi polecić jakąś wodę toaletową bądź perfumy, które chociaż podobnie pachną? baaardzo proszę o rady...

Gość gość
a jakie tam wyczuwasz nuty? nie znam tych szamponów więc nie mogę w żaden sposób pomóc na podstawie twojego opisu... spróbuj właśnie określić, co czujesz, choć podstawowa nuta, i zobacz co zaproponuje strona Fragrantica

Gość gośćPolla
hmm no właśnie nie wiem... nigdy nie potrafiłam rozpoznawać nut zapachowych.. daaaaawno temu, kilka to już lat, w yves rocher był podobny chyba zapach żelu fleur de noel, i jak patrzyłam w imternecie to też nie powiem konkretnie co to za zapach, bo jest kilka wersji a ja nie pamiętam co miałam... ogólnie zapach jest taki lekko jakby ostry ale równocześnie rześki, nie słodki, owocowy. Jeszcze podoba mi się zapach żelu Apart Jedwab i noni, coś w tym stylu, a jakbyś była w rossmannie to powąchaj ten szampon;) jak oczywiście nie zapomnisz i bedziesz chcieć;)

Gość gośćPolla
ktoś zna te szampony może?

Gość gośćPolla
iii?

Gość gośćlucy
Podbijam, poszukuję perfum o zapachu szampony El Salone Milano, może ktoś coś?