Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta alkoholiczka to najwieksze s****wo

Polecane posty

Gość gość

kobieta alkoholiczka to najwieksze s****wo

Gość gość
tekst mi j****a kafe zjadla moja znajoma taki pijsuka jest o 8 rano potrafi z winiaczem isc jak normalni ludzie do pracy chodza ja nie wiem gdzie jest opieka spoleczna bo ta k***a ma dzieci

Gość gość
a gdzie jest tatuś tych dzieci???

Gość gość
mieszka sobie osobno , sa po rozwodzie

Gość gość
no więc niech tatuś bierze dzieci do siebie na wychowanie skoro matka to pijaczka! co ma do tego opieka społeczna???

Gość gość
dzieci - ok przesadzilam chociaz to sa dzieci ale to nastolatki 13 i 16 lat , dwie dziewczyny chyba sie ojcu nie skarza od ojca tylko kase ciagna a tak to maja tak im sie teraz wydaje super "lajf " bo zero kontroli , do szkoly chodza w kratke , ubieraja sie jak d******* potrafia cala noc sie szlajac i ja mysle ze powinna sie tym zajac opieka i kurator bo szkoda dziewczyn , mlode glupie moga sie w niezle bagno przez zapijaczona mamuske wkopac

Gość gość
ale sie nie dziwie ze nie ma ich w nocy w domu bo spia w przejsciowym pokoju i jak matka urzadza popijawke to stare zapijaczone pryki wiecznie laza przez ich pokoj pewnie myslicie skad wiem to siostra mojego meza :O a do mojego meza nie dociera ze ona to pijaczka , on nie widzi albo nie chce widziec on np mysli ze ona chodzi na solarium a ja widze ze ma czerwony ryj od chlania

Gość gość
zajmij się obrabianiem tyłków swojej rodzinie - a nie rodzinie męża!

Gość gość
moja rodzina jest w porzadku

Gość gość
zglos to , dziewczyny powinny znalezc sie w osrodku wychowawczym albo u ojca pod kontrola w Polsce broni sie pijakow wiec nie spodziewaj sie dobrej rady

Gość gość
w Polsce broni się tatusiów zostawiających rodzinę i czepia się o wszystko matek które zostały same -z dziećmi, z problemami, bez pieniędzy, często bez pracy tatuś sobie poszedł, od czasu do czasu rzuc***arę groszy i jest w porządku, tak? skoro jest taka sytuacja to jego psim obowiązkiem jest zająć się córkami!!! a wy pierwsze co to matkę po sądach byście ciągały i najlepiej do więzienia zamykały a dzieci do domu dziecka! - a tatuś niech sobie żyje spokojnie, bez problemów, bez stresów, bez dzieci, wony jak ptak, co?

Gość gość
Jakie problemy? Ona teoretycznie ma prace ( bo praktycznie cp poniedzialek i wtorek jest na zwolnieniu , nie moze sie ocknac z weekendowego melanzu ) Alimenty ma sowite kase ma na imprezy

Gość gość
w Polsce broni się tatusiów zostawiających rodzinę i czepia się o wszystko matek które zostały same -z dziećmi, z problemami, bez pieniędzy, często bez pracy xxx Nie widzę, aby tutaj ktokolwiek bronił ojca. Faktem jest, że mógłby wziąć córki do siebie, ale może faktycznie nie wie, jak sytuacja wygląda. Matkę atakuje się nie za to, że została sama, ale za to, że jest pijaczką i nie opiekuje się właściwie dziećmi. To co uważasz, że trzeba ja pochwalić i głaskać po główce, bo taka biedna? Tysiące kobiet zostaje sama z dziećmi i nie stacza się w alkoholizm.

Gość gość
Największe s************o to wp*****lać się w czyjeś życie.

Gość gość
No fakt , dlatego w Polsce tyle tragedii i tyle cierpiacych dzieci bo to przeciez s*******nstwo wp*****lac sie w czyjes zycie

Gość gość
W d***e mam jej zycie , jak dla mnie mize z tym zapitym ryjem lezec we wlasnych odchodach , dziewczyn mi szkoda bo mlode glupie mysla ze maja luz ale ti nie jest normalne jak przychodza do mnie o 2 w nocy bo sie okazali ze wracaly z imprezy zapimnialy kluczy a matki nie ma w domu albo tak nachlana ze nie slyszy

Gość gość
Ona mają też ojca więc odp*****l się konfidencie j****y od ich życia. Własnego nie masz? Alkoholizm to choroba a nie charakter człowieka żeby go obrażać. Martw się o siebie żebyś raka nie dostała, straciła pracę i wylądowała na dnie. A potem niech się przyczepi do ciebie taki szpieg jak ty i odbierze ci dzieci. Życz jej dobrze łajzo bo może kobieta się załamała po rozwodzie, może się podniesie. Jeśli nie spotka dodatkowo na swojej drodze takich łajz jak ty.

Gość gość
Ale ta kobieta nie dostała raka tylko została alkoholiczka na własne życzenie. Idiotyczne porównanie. Zaraz się okaże, że nikt za nic nie odpowiada, może pić, k***ić się i imprezować, bo on przecież tylko się załamał. Jeżeli jednak przyczyna rozwodu było pijaństwo, to ojciec ponosi tu dużą winę, bo wiedział o wszystkim, a jednak zostawił córki alkoholiczce.

Gość gość
Chuj cię to obchodzi konfidencie. Widać że żyjesz czyimś życiem a nie własnym. Mają ojca a ty wypad oszołomie karma cię dopadnie i stracisz wszystko.

Gość gość
Autorko nie karm trola! Zawiadom ojca dziewczyn

Gość gość
Dokładnie, jedyne co powinna zrobić to powiadomić najbliższą osobę czyli ojca dzieci. A nie wyzywać kogoś kto jest uzależniony. To jest choroba i potrzebuje wsparcia a nie obcej dewoty bez pojęcia o chorobie alkoholowej.

Gość gość
To ze jakas banda idiotow nazwala sobie chlanie choroba mnie nie obchodzi . Napatrzylam sie na naprawde chorych ludzi i zazywanie choroba chlanie dzien w dzien wola o pomste do nieba! Imprezowala ? Wlewala w siebie alkohol sama nikt jej nie zmuszal ? Taki sobie styl zycia wybrala swiadomie Zostawila dzieci w glupim wieku same sobie i dla mnie jest sciera

Gość gość
zgadzam się. :o

Gość gość
Kobita pijaczka to skwysyństwo najgorsze ale facet to już coś lepszego co nie autorko? Poczytałybyście na demotywatorach co tam faceci w komentarzach o kobietach piszą hahaha i żaden się za kobietami nie wstawia tylko jadą na całe młode nasze pokolenie jakimi to szmatami jesteśmy wszystkie bez wyjątku to może przestałybyście robić te babskie nagonki i zaczęły równomiernie postrzegać świat wy kretynki liżące męskie buciory!

Gość gość
feministka sie odezwala , ktora uwaza ze wiecznie naj****a baba ktorej dzieci samopas chodza po nocach jest cacy

Gość gość
gość dziś Posluchaj sciero , ona sie nie zalamala po rozwodzie tylko wlasnie dlatego sie rozwiodla bo maz nie akceptowal jej imprezowego stylu zycia. xxx nie akceptował, wiedział że to pijaczka i dzieci jej zostawił??? no ch/u/j z niego nie ojciec!!! i owszem, bronicie go! "może nie wie co się dzieje", "przecież płaci alimenty", "feministki zaatakowały biednego tatusia"!

Gość gość
Posluchaj sciero , ona sie nie zalamala po rozwodzie tylko wlasnie dlatego sie rozwiodla bo maz nie akceptowal jej imprezowego stylu zycia. Ja za nia przepadalam z poczatku , fajna wyluzowana i do tanca i do rozanca ale szybko zobaczylam co sie swieci Alkoholizm to nie choroba !! Tylko taka brudna k***a jak ty moze raka porownywac do chlania Pluje na ciebie szczoto x Twoja stara może sama powinna coś wypić, bo jeśli na trzeźwo wyhodowało takie barachło, jak ty, to należy jej się splunięcie w twarz. Pluj się prostaku, bo tylko to potrafisz, w realu pewnie mordę trzymasz na kłodkę i jeszcze po cichu wykonujesz polecenia innych. Nie warta jesteś zabierać innym powietrza, a teraz zwyzywaj tak, jak cię stara prostaczka nauczyła.

Gość gość
Prostaczka to cie wysrala , patologia broni patologie a chorobe nowotworowa porownuje do chlania alkoholu Do ciebie inny jezyk nie dociera szmato bo jestes takim samym zapijaczonym zerem z czerwonym ryjem jak ona Jutro dzwonie do opieki i do jej bylego meza , dziewczyny nie moga sie staczac cale lato bez kontroli Sad zadecydowal gdzie mieszkaja dzieci , jeszcze ze dwa lata temu nie bylo z nia zle az tak , imprezowiczka fakt byla ale teraz w ogole nic ja nie obchodzi , a dziewczynom w to graj , taki glupi wiek , ojca odwiedza kase wyciagna i zadowolone to skad on ma wiedziec ze ta dzien i noc loi , jak sie rozstawali to tak nie bylo On im w tym roku dwa tygodnie na teneryfie wczasy wykupil , jak sie dowiedzialam od meza ze to all inclusive to plakalam ze smiechu i mowie do meza - po pierwsze jak ona sie spakuje i pojawi na lotnisku to cud , po drugie z opcja all bedzie chlac od sniadania do kolacji i jeszcze na noc sobie odleje No ale skoro wy uwazacie ze to normalne to ja nie wiem z jakiej wy potologii wychodzicie