Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Wolicie słuchać starszej muzyki czy nowszej? Jaka dekade lubicie najbardziej?

Polecane posty

Ja kiedyś byłam fanką niemal wyłącznie starszych zespołów metalowych z lat 80. Uważałam, że "muzyka z tamtych czasów to było coś, a teraz tylko Slipknot" itp. :P A potem dorosłam, zaczęłam się znać na muzyce - mimo iż nadal uważam lata 80 dla najlepsze dla muzyki ogólnie, nie tylko metalu, to uważam że fani metalu którzy na okrągło słuchają tylko garstki zespołów z lat 80 i nie otwierają się na nowości są idiotami, biorąc pod uwagę jak teraz jest dużo fajnych nowych zespołów na scenie polskiej i zagranicznej :P Tak samo idiotami są ci ludzie, którzy mówią "kiedyś to była muzyka, queen, pink Floyd a dzisiaj to tylko bieber", przecież takie osoby tak mówiąc jawnie przyznają się do tego że znają tylko to co jest puszczane w radiu i kompletnie nie znają się na muzyce, a śmią się wypowiadać :D Teraz słucham sobie Peste Noire, polecam fanom metalu. A wy jaką dekade uważacie najlepszą dla muzyki? Słuchacie głównie nowszej muzyki czy starszej?

Gość gość
lata 70 te. zdecydowanie. takie chity jak :daj mnie te noc, toboły czy francuski kom si komsa

Gość gość
:D, dobre