Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet nie moze zdac egazminow na prawo jazdy

Polecane posty

Gość gość

juz chyba z 8 raz zdaje TEORIE. nIBY SIE UCZY ale na egzaminie klapa. moze nie ma do tego drygu? co sadzicie? facet ma 35 lat

Gość gość
Yyy trochę dużo. Może prawko nie dla niego?

Gość gość
tez tak mysle./ ja zdalam za1 razem. non stop sie uczylam. po kilka h dziennie. i wynik 74/74 a on uczy sie i uczy i na tych samych pytaniach robi bledy.

Gość gość
Przetestuj go sama w domu, wtedy zobaczysz czy rzeczywiście się uczył.

Gość gość
Dla mnie to nie byłby materiał na partnera. Ciapa jakaś. Jaki ma zawód, gdzie pracuje?

Gość gość
A jaki jest związek między głupkiem a długością fiuta? Głupki mają dłuższe. I co? Nadal twierdzisz że nie nadaje się na partnera?

Gość gość
razem wczesniej sie uczylismy. bo w podobnym czasie zaczelismy prawko roznica 2 miesiecy on w wrzesniu ja w listopadzie. ja juz dawno po. teorie zdalam. jazde tez za 2 razen. aon jeszzce sie meczy z testami.

Gość gość
To w tym związku Ty będziesz kierowcą, w czym problem.

Gość gość
Wiesz co mi się wydaje, że po prostu prawko nie jest dla niego. Skoro tyle razy nie zdał teorii, rozumiem raz/dwa, nerwy robią swoje, ale 8 razy? Przecież uczy się cały czas tego samego, może on nie rozumie tego, czego się uczy?

Gość gość
ale mu tez potrzebne prawko. do pracy dojazd.

Gość gość
to ma zdać na siłę i później kogoś zabić, bo "nie wiedział jaki znak ma na drodze" albo kto miał pierwszeństwo? :O

Gość gość
gość dziś No właśnie, niektórzy się po prostu do tego nie nadaja.

Gość gość
sam chcial i po co dalej probujje?

Gość gość
Haha już bym z nim dawno nie była :D rozumiem nie umieć zdać jazdy bo to jest dla niektórych niwyobrażalny stres (np. dla mnie. zdałam za 4 razem, ale miesiąc przed egzaminem brała środki wyciszające, uspokajające). Ale 8 razy nie zdać teorii? A potrafi policzyć do 100 chociaż? Ja pierdziele haha :P

Gość gość
Haha gdybym miał laskę która podchodzi do jazd 4 razy i tak się tym stresuje, że bierze prochy to bym ją posłał w diabły. Jakaś upośledzona jesteś?

Gość gość
Nie prochy kretynie tylko tabletki ziołowe dla wyciszenia organizmu. A właśnie tylko upośledzeni ludzie i głupi niczym się nie przejmują i nie stresują. Na dwóch egzaminach miałam tego samego egzaminatora, który darł po mnie mordę jak jakiś niedorobiony psychol :o I wierz mi gościu, że w tej chwili jestem kierowcą lepszym od Ciebie bo nie jestem takim cwaniakiem pyskatym jak Ty :) nie jeden facet jest pod wrażeniem mojej jazdy z resztą :classic_cool:

Gość gość
Na dwóch egzaminach miałam tego samego egzaminatora, który darł po mnie mordę jak jakiś niedorobiony psychol pechowiec.gif x Może darł japę bo jesteś tak upośledzona, że nie rozumiałaś najprostszych poleceń. I wątpię, że jeździsz lepiej ode mnie.

Gość gość
Darl morde bez powodu. Nikt po 30 H jazdy nie jest wyśmienitym kierowcą a ci którym się wydaje ze sa kończą w rowach i na drzewach. Tyle w temacie :) gdybym nie umiała jeździć mąż nie wpuscilby mnie za kierownicę swojego auta za grubą kasę a jakoś wpuszcza :classic_cool:

Gość gość
Może tylko mówi, że się uczy, a w rzeczywistości nawet nie zajrzał do kodeksu. Przetestuj go w domu i zweryfikuj poziom wyuczenia. Niech rzuci też okiem tu: http://kolekcjoner.auto.pl/ Mi bardzo pomogło podczas przygotowań na prawko.