Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za dzień

Mama zrobiła mi awanture o to, że... pije piwo

Polecane posty

Gość gość
alkomat mam akurat nowiutki:P I chyba sie nie myli bo sprawdzalam tez na meza alkomacie.

Gość gość
Jak ja wam zazdroszczę że możecie na przykład swobodnie sobie wypić piwko czy winko z mężem bo u mnie to by było nie do pomyślenia. Mój mąż jest wrogiem alkoholu ,jest abstynentem i nie ma nawet takiej możliwości żebym mogła sobie kupić piwko i wypić jak byłam panną to piłam po 4 piwa dziennie! Od 5 lat jestem mężatką, mamy dwoje dzieci i nawet nie ma mowy o tym żebym posmakowała alkoholu. Cała jego rodzina to jacyś dziwacy którzy nie uznają picia alkoholu ,w co ja się wpakowałam.

Gość gość
A ty nie masz swojego zdania Musisz sluchac co maz powie?

Gość gość
To chore bac sie co powie facet

Gość gość
Co za idiotyzmy! Jak to nie można nic wypić przy dziecku!? Który niby przepis tego zabrania? Jak miała ochotę to się miała pełne prawo napić i tyle!

Gość gość
Na mamusie trzeba będzie uważać - jeśli robi aferę o jakąś błahostkę jak szklanka piwa przy dziecku, to może się wtrącać później we wszystko. Z tym uważaniem mówię poważnie - my musieliśmy dość mocno rodziców zdystansować przez ich dbałość o "dobro dziecka". Potem się uspokoili i dzisiaj są już słodcy jak miód, ale najwięcej prób podjęła moja matka.