Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wkurzaja was te idiotki wiecznie nadajace na tesciowe

Polecane posty

Gość gość

zaklada to multum tematow z d**y - tesciowa to, tesciowa tamto boszszszsze co za kretynki , nie potrafia sie zorganizowac zyc po na kafe swojemu wlasnym rytmem tylko roztrzasaja temat tesciowej 24/

Gość gość
Zauważ ze to te "samodzielne" kobiety co to mieszkają z teściami lub gdzieś obok majątek problemy :-)

Gość gość
mialo byc zyc po swojemu zamiast 24/7 klepac tematy o tesciowych moja tesciowa jak tesciowa ani mnie ziebi ani grzeje jej poglady mi nie odpowiadaja ale ona zyje sobie a ja z jej synem mamy swoj dom swoja prace dzieci i rodzine od czasu do czasu sie spotkamy odpekamy swoje poslucham ja jednym uchem podziekuje za obiad i koniec po huj to rozkminiac i przezywac i czas na kafe tracic

Gość gość
odpowiedz jest prosta: one nie mają co robić po prostu:) Normalny człowiek ma zainteresowania, pracę, a one siedza na tyłkach w domu i wymyslają sobie coraz to nowe sensacje bo same seriale to za mało.

Gość gość
Mi się wydaje, że te same osoby zakładają tematy na szwagierki, bratowe czy inne tam osoby których łatwo można nienawidzić. Moja matka taka jest - każda teściowa zła, każda szwagierka paskudna itd. A efekt jest taki, że sama nawet nie może poczuć się teściową bo nie utrzymujemy z nią kontaktu :) A wcale nie dała mojemu partnerowi popalić - sama ją odcięłam. I dopiero po tym zaczęła coś na niego wymyślać.

Gość gość
A ja je akurat rozumiem bo wiem jak taka teściowa potrafi napsuc w związku. Te kobiety co zakładają te tematy często nie mają zwyczajnie się komu z tego zwierzyc. Dlaczego nie mogą zakładać takich tematów? To wolne forum i każdy temat świadczy o jakimś problemie który dana osobę gryzie. Nie rozumiem w jaki sposób ten temat jest gorszy niż no.tematy o bezpłodności. A ta co ten temat założyła który ją właśnie komentuje to niby jakież to ma zainteresowania? Buahaha śmiech na sali! M jak miłość się skończyło to zakładasz kontry na tematy które dziś były na kafe? Przyganial kocioł garnkowi haha

Gość gość
A ja je akurat rozumiem bo wiem jak taka teściowa potrafi napsuc w związku. Te kobiety co zakładają te tematy często nie mają zwyczajnie się komu z tego zwierzyc. Dlaczego nie mogą zakładać takich tematów? To wolne forum i każdy temat świadczy o jakimś problemie który dana osobę gryzie. Nie rozumiem w jaki sposób ten temat jest gorszy niż no.tematy o bezpłodności. A ta co ten temat założyła który ją właśnie komentuje to niby jakież to ma zainteresowania? Buahaha śmiech na sali! M jak miłość się skończyło to zakładasz kontry na tematy które dziś były na kafe? Przyganial kocioł garnkowi haha

Gość gość
21:04 z ust mi to wyjelas. to samo mysle.