Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka444

reklamacja butow nike

Polecane posty

Gość Agnieszka444

Witam,w dniu 22 maja zakupilam buty w sklepie nike za 250 zl, w dniu 2 czerwca zauwazylam ze buty roznia sie struktura wykonania buta z przodu na jednym bucie struktura jest gladka na drugim bardziej granatowa i rozszarpana,oczywiscie w butach chodzilam poniewaz po to byly zakupione ale do pracy jezdzilam autem a spowrotem autobusem wiec buty nie byly uzytkowane jakis dlugi czas i nie byly zle stosowane fakt ze zakladajac je nie zauwazylam tego bo nie zwracalam uwago tylko zalozylam i juz, reklamacja zostala zlozona 2 dni po zobaczeniu wady czyli 4 czerwca, baba w sklepie napisala na reklamacji 'material butow w przedniej czesci rozni sie od siebie kolorem i faktura ' oraz ze zadam zwrotu pieniedzy kiedy nawet mnie nie zapytala czy zadam tego zwrotu wiec jak odbieralam reklamacje powiedziala ze to nie ma znaczenia co ona tam napisala.W Kazdym badz razie moja reklamacja zostala odrzucona, duzo na tej reklamacji jest napisane ale m.in.: Fakt uzytkowania obuwia w warunkach zewnetrzych wskazuje iz roznice nie stanowilly razacej wady do uzytkownika , oraz nalezy tak ze dodac iz odcien koloru skor welurowych zalezy tak ze od kierunku ulozenia wlosa skor . Wiec czy ktos ma jakis pomysl co dalej moge z tym zrobic pozdrawiam

Gość Agnieszka444
A przy okazji czy znacie jakiś dobry środek na dobre wypróżnianie? Bo nie robiłam kupy już tydzień :(

Gość Agnieszka444
Fajna podszywka:)nie masz nic madrego do napisania to zamilcz czlowieku:)