Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale mnie to gnębi że ona ma faceta

Polecane posty

Gość gość

I w sumie mnie to nie zdziwiło gdy się dowiedziałem, bo na pewno ma setki, dziesiątki chętnych na jego miejsce. Nie wiem tylko czemu zwróciła mi w głowie skoro ma jego, gdy się dowiedziałem straciła w moich oczach, potem przymknalem oko i dalej do niej wzdychałem ale jak się trochę popsuło między nami to straciłem ochote na walke czy cokolwiek, w końcu ma tamtego, a mną się pewnie tylko zabawiła. Nie zmienia to faktu że tęsknie niesamowicie :( Pocieszcie mnie

Gość gość
Oj biedny ty żuczek biedny 😭

Gość gość
Beznadziejna laska, naprawdę chciałbyś taką??? zastanów się, bo skoro oszukuje obecnego chłopaka, to i ciebie by oszukiwała

Gość gość
Pocieszcie mnie ?:o A co ty , nastoletnia panienka ?

Gość gość
Beznadziejna laska, naprawdę chciałbyś taką??? zastanów się, bo skoro oszukuje obecnego chłopaka, to i ciebie by oszukiwała X A po co go próbujesz pocieszyć oczerniajac tamta? Nic o niej nie wiesz, poza tym co autor napisał. Napisał ze jest atrakcyjna, a dla takich faceci tracą głowę, nawet gdy te nic nie robią. Więc nie zdziwiłabym się , gdyby okazało się, ze tamta była miła a on sobie obiecał nie wiadomo co i wciąż mimo to się do niej ślini. Przez oczernianie atrakcyjnych sama taka nie będziesz. Nie ludz się naiwniaczko...