Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysypka w ciaży, kto mial?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 36 tyg ciazy i grzbiecie stóp pojawila mi sie drobna czerwona wysypka, takie malenkie kropki. Strasznie swedza, szczegolnie wieczorem. Mialam tez taka wysypke na przedramionach, ale samo zniknelo. Na stopach sie jednak nasila. Wysypka jest plaska, nie ma bąbli ani grudek, ale skora jest dosc sucha. Lekarz nie wie co to moze byc? Moze ktoras z was cos takiego miala?

Gość gość
Gdybyś nie była W ciąży machnela bym rekaa ale jesteś więc miej rozum idz DZIŚ do lekarza a nie oczekujesz ze ktoś tu Ci cokolwiek powie tu lekarzy nie ma. Przez forum w takiej sytuacji nikt Ci nie pomoże !

Gość gość
Przecież lekarz jej powiedział że nie wie co to. Może masz uczulenie? Ja np miałam w ciąży skórę wrażliwą na słońce i trochę mnie wysypywalo

Gość gość
To co to za lekarz? w ciąży niczego nie wolno bagatelizować . Ja bym poszła do ginekologa prowadzącego ciaze na pewno nie jedno widział i trafniej oceni niż rodzinna.

Gość gość
Może to pokrzywka ciążowa? Ja miałam coś takiego co się nazywa łupież gilberta. Całe nogi miałam w czerwono bordowy płakać. Wyglądałam fatalnie jak trędowata. Zniknęło dopiero po porodzie.