Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość oszczędna

Ile kosztuje Was utrzymanie tel.miesięcznie

Polecane posty

Gość gość oszczędna

Jestem w szoku,że niektórzy ludzie zasilają telefon 30-50 zl.miesięcznie, to są kosmiczne kwoty! W życiu bym nie dała zarobić tyle żadnemu operatorowi. Telefon to rzecz na której najbardziej można zaoszczędzić.Ja kupuje starter orange za 5 zl.i mam na 30 dni,potem kupuje następny starter i mam na miesiąc i tak wkółko.Włączam taryfę Yes darmowe smsy i połączenia do orange a z racji tego,że cała moja rodzina jest w orange to mam za darmo do nich a 5 zl.na karcie mam w razie gdybym musiała zadzwonić poza orange.A ze znajomymi z innych sieci komórkowych komunikuję się przez gg,fb,skype,messenger,whatsApp.Nie dzwonię ze środków z karty.A jak to jest u Was?

Gość gość
a teraz co, bedziesz co miesciac kazdy starter rejestrowac u operatora?

Gość gość
Tak,będę co miesiąc rejestrować.To nie jest problem wypełnić dokument rejestracyjny.

Gość gość
Nie masz zadnych znajomych, ze co miesiac zmieniasz numer? Mnie utrzymanie telefonu kosztuje grosiki. W Polsce mamy wielu tanich operatorow: Nju, Play, Virgin, itd. Tylko niemiecki TMobile rznie Polakow ile wlezie, u pozostalych dzwoni sie za grosze.

Gość gość oszczędna
Ze znajomymi Piszę tylko przez komunikator y Skype ,GG, WhatsApp,fb. nie korzystam wtedy ze środków na karcie.Szkoda kasy na nich :)

Gość gość
ja wydaje 90 zl za abonament. telefon był za 1 zl

Gość gość oszczędna
cala moja rodzina jest oszczedna: kapiemy sie tylko raz w tygodniu wszyscy w jednej wodzie w wannie :) Załatwiać grubsze potrzeby chodzimy do sąsiadów czy rodziny albo w pracy :)

Gość gość
Ja w Virgin zasilam po 29 zl.co miesiąc i mam za darmo do wszystkich sieci.

Gość gość oszczędna
12:44 Podszyw!!!!

Gość gość
ja sie akurat kapie dluzej i czesciej niz reszta brudasow z mej rodziny, jeszcze jestem przez to przesladowana. to dopelnilo czare goryczy. wyprowadzam sie jak najpredzej. nikt mi nie bedzie odliczac czasu na kapiel, k******a

Gość pieli
Współczuję tak ciągle zmieniać numery :D Ja nie mam czasu latać bezsensu do operatora żeby co miesiąc rejestrować numer, ale jak masz to powodzenia ;) Ja miesięcznie z mężem za telefony w Tmobile będziemy płacić po okresie promocyjnym ok 200zł :) A przez 6mc mamy abo za 1zł.

Gość gość
Ja mam telefon komórkowy, "na doładowanie". Jak nie dzwonię do kogoś, to nie płacę nic. Środki na koncie mam ważne przez rok. Dopóki ich nie wydzwonię, albo nie minie rok, to nie muszę płacić nic. Zwykle 20 zł wystarcza mi na 2-3 miesiące.

Gość irekmocarz
Ja wydaję 30 zł w t-mobile go i nie wydaje mi się, żeby to było specjalnie drogo. Wszystko mam w cenie a 1gb neta tez wystarcza z racji tego ze w ciagu dnia mam wifi w pracy. Poza tym umowa jest na 6 miesiecy wiec nie jestem zwiazany w momencie gdy gdziekolwiek wjedzie cos ciekawszego.

Gość gość
30 zl. to dużo.

Gość gość
Różnie. Czasem wydam z 10zł, czasem ze 100 :)

Gość gość
Do tego od Virgin: jak placisz 29 zl co miesiac, to NIE "masz" za darmo, tylko co miesiac WYDAJESZ 29 zl na telefon. Dobra cena, ale nic nie dostales za darmo, dzieciaku.

Gość gość
60 zł/miesiąc

Gość gość
5 zł max na SMS/MMS. Rozmowy mam naprawdę za free - mam stare "Zbieraj minuty".

Gość gość
Stare "Zbieraj minuty" w Play.

Gość gość
Widze,że niektórzy potrafią myśleć :)

Gość gość
ja płace 200 zł za telefon co mieisąc !!!

Gość
gość oszczędna dziś Masakra, aż nie wiem jak to skomentować. :D Sknerstwo level hard...:D:P

Gość gość
Ostatnio 160 zł ale to razem z Internetem.

Gość
powiedz że to prowo...:D Jak można zmieniać nr co miesiąc?! Naprawdę chyba nie masz znajomych, przecież to niepoważne, wręcz śmieszne. Jak masz ważną sprawie i musisz zadzwonic, a ta osoba nie ma w orange to puszczasz sygnał?!(zreszta oni nawet pewnie nie wiedza kto dzwoni skoro zmieniasz nr co pare dni) :D i przede wszystkim jak można być taką sknerą, dusigroszem, już nie wiem jak to nazwać...:D:P

Gość
Odpowiadając jeszcze na pytanie-wcześniej wydawałam nie wiem dokładnie ile(wolałam tego nie liczyć), a teraz po zmianie sieci około 30 zł.;)

Gość gość
Abonament 69 zł + 19 zł raty za tel. A autorka to jakaś totalna sknera , nie cierpie takich chytrych ludzi, pewnie je tez najtańsze żarcie i chodzi w starych ubraniach bo za chytra by kupić cos nowego

Gość gość
Ja mam play na kartę. Place 14 zl/msc i w tym mam sms do wszystkich, rozmowy w play, i 1 GB internetu co mi w zupełności wystarcza. Na rozmowy poza siecią wydaje z 2-3zl miesięcznie bo prawie wszyscy znajomi są w play. Telefon mam swój ten sam od trzech lat :-)

Gość gość
min 9 max 29 zl zalezy ile zuzyje. nju mobile