Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To jednak prawda że od leków się tyje :( kiedyś byłam chuda a teraz jestem gruba

Polecane posty

Gość gość

tzn gruba to przesada, ogolnie wygladam na normalną nie otylą ale od leków zaczela odkladac mi sie tkanka tluszczowa i teraz mam podwójne podgardle, tłusty brzuch, takie sadło które moge złapac palcami obrzydlistwo :( tłuste łydki i uda, boczki na biodrach no masakra :( juz przestalam brac ten lek jakis czas temu, waga nie spada, lekarz mi powiedział ze ten lek ma okres półtrwania w organizmie kilka tygodni, tzn ze ostatnia dawka ktorą bralam nadal krązy we krwi :O nie śmiejcie sie z grubasów, bo was tez to moze spotkac, znam grubsze ode mnie i im wcale nie jest do smiechu, jedna kolezanka malo je i nie chudnie, w badaniach wyszedł jej nienormalny poziom kortyzolu hormonu stresu, ponad wszelkie normy :O to powoduje ze nie je a tyje

Gość gość
oh psie to musze uciac z toba wszelki kontakt, bo mi kortyzol podnosisz :D jakiez to leki maja taki dlugi okres poltrwania, na tarczyce pewnie? od tych lekow sie nie tyje, jak unormujesz ht to wrecz powinnas chudnac :)

Gość gość
Ja tak miałam po psychotropach. Utyłam 10 kg. Ale potem już przestałam brać, i w przeciągu roku wszystko zgubiłam a nawet więcej.

Gość gość
chemia w lekach rozwala organizm - florę bakteryjną, zakwasza, spowalnia trawienie - po prostu musisz oczyścić organizm, odkwasić się i uzupełnić florę + zdrowe jedzenie, różnorodne (a nie tylko warzywa i owoce lub , o zgrozo, fastfoody + słodkie napoje). Jeść trzeba wszystko. Przestawienie się na same warzywka nic nie da na dłuższą metę , a może tylko wyrządzić krzywdę. Najpierw więc odkwaszanie i oczyszczanie, czyli tak jak przed remontem mieszkania , najpierw wywalasz śmieci , a potem malujesz i tynkujesz :)

Gość gość
najgorszy jest lek na depresje i nerwice MIRTAGEN tragedia koszmarna, jesz jak prosiak i nawet nie widzisz tego że jesz, do tego zwalnia ci metabolizm, ciągła senność, zmęczenie, tycie gwarantowane, jeśli ktoś ma niedowagę to polecam, przytyjecie w miesiąc 5-10 kg ;) po lekach na tarczyce raczej się chudnie, kulturyści łykają je by szybko schudnąć przez zawodami

Gość gość
wydaje ci się, to nie od leków, po prostu się starzejesz i trudniej utrzymać wagę.

Gość gość
Ja tez przytylam 10 kg po lekach sterydowych na alergie ktore tylko psikalam do nosa w 2 - 3 msc 10 kg ale na szczęście szybko zrzucilam.

Gość gość
i tak zle i tak nie dobrze. ja sie zastanawialam czemu w kilka miesiecy dziwnie wychudlam, ale zbieglo sie to z wprowadzeniem zdrowszej diety wiec odpuscilam badania. po pol roku okazalo sie ze zapalenie m. sercowego. jak podleczylam to to od razu i apetyt sie poprawil i 2kg do przodu:)

Gość gość
nie tyje sie po tabletkach to kompletna bzdura

Gość gość
Ostatni gościu :) tyje się. Są leki co powodują jadłowstręt lub nadmierny apetyt a też są co powoduja zaburzenia metabolizmu.

Gość gość
Na co bierzesz leki? Jak hormony , to jest typowe

Gość gość
Podwyzszony Kortyzol to kolezanka ma klopoty z Nadnerczami. Jesr to choroba ktora moze powodowac tycie