Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarządzanie nieruchomościami w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Witam, jakie macie doświadczenia z administratorem nieruchomości? Ja niedawno wprowadzilem się na Wawer i moim osiedlem zarządza firma http://zawiszanieruchomosci.pl/ - bardzo polecam

O, ja też mieszkam w tej dzielnicy. Mieszkanie kupiliśmy ponad rok temu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Osiedle jest spokojne i zadbane, do naszej dyspozycji są ogródki lokatorskie i miejsca parkingowe. Nasz zarządca (LemmonHouse) dba nie tylko o czystość, ale też o stan budynków. Przez stronę internetową mamy dostępne różne dokumenty, formularz kontaktowy i dostęp do rozliczeń. Dla mnie to coś nowego, bo wcześniej przez kilkanaście lat mieszkałam w miejscu, gdzie niestety nikt nie martwił się ani o wygląd osiedla, ani o jego funkcjonowanie, problemy natomiast były „olewane” przez zarządcę totalnie.

Gość gość
W stolicy sporo jest takich firm. Jak osiedle wymagające sporo uwagi to tu bym szukał wśród tych dużych graczy. At Home, Lux Dom, Atrium itp. Mają spore udziały w stolicy. Wystarczy sprawdzić w sieci opinie, zadzwonić do nich, poprosić o ofertę.

Gość adammm

Wprowadziłam się do budynku zarządzanego przez osiedlezielone.eu i jest zupełnie inny komfort życia. Nawet okruszka na klatce nie ma. Żarówki wymieniane regularnie. Jak jest problem techniczny praktycznie od ręki likwidowany. Pytałam o wiele spraw związanych z rozliczeniami to jest zawsze wszystko podawane na papierze, zero wątpliwości.

Gość Krzysiek

Naszym budynkiem zarządza firma Integrum Management. Porządna firma, u której zawsze mozna liczyć na szybką reakcję.