Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj po raz pierwszy pierdnęłam przy moim facecie. Koszmar.

Polecane posty

Gość gość

Tym bardziej, że na obiad jadłam pizze gotową z marketu, nie dałam rady powstrzymać i poleciał jak oglądaliśmy film. Zaczęłam się histerycznie śmiać i przepraszać, facet był zażenowany ;(

Gość gość
a coz to, nie spedzasz weekendow z zona, ze liczysz moje niedzielne pierddy. oj :D

Gość gość
O teraz to już z górki ,będziesz pierdziec coraz cześciej niech sie przyzwyczaja jak mu na tobie zależy:-) Pierwszy raz macie za sobą

Gość gość
prawdziwy zwiazek zaczyna sie tam gdzie zacyna sie 1 pierd// teraz juzz gorki u mnie on srea a ja gole nogi pierdy na wyscigi kto glosniejszy i czyj bardziej smierdzacy ahhahahahahhahazycie

Gość gość
Znaczy pierwsze lody przełamane :D Tylko ojj niepotrzebnie robisz tragedię... Myślisz, że on po tej pizzy nie popierdywał? :P To, że przy Tobie mu się nie wymsknęło akurat wtedy, to nie znaczy, że on tego nie robi ;) Teraz zacznie pierdzieć i to gorzej od Ciebie, więc czym Ty się przejmujesz kobieto :classic_cool:

Gość gość
Hmmm nie to ze coś ale ja zaraz będę miała 9 rocznicę ślubu wypsnelo mi się ze 2 razy przy mężu jemu przy mnie raz może (w czasie snu nie licząc ) i nie robimy tego przy sobie ani przy dzieciach.

Gość gość
Ja do dzisiaj pamiętam ten pierwszy raz, było to kilka mcy od poznania, a minęło już 11lat. A ja pamiętam, że do było w Juracie :D

Gość gość
Tez pamietam ten pierwszy raz, cwiczylismy u niego poloneza na moja studniowke... chyba sie nie zorientowal, bo go wyciagnelam z pokoju:) to bylo 8,5 roku temu, bylismy razem 2 miesiace hehe, a tak na luzie poczulismy sie moze po roku, tego juz nie pamietam:) Troche lipa autorko, ze facet byl zazenowany, powinien obrocic to w zart... moze Ci sie wydawalo?

Gość gość
Omg ale wspomnienia :D Pierwszy bąk przy partnerze jest dla niektórych równie pamiętny co pierwszy pocałunek :P

Gość gość
pierwszego pocałunku nie pamiętam:P za to pierwszego bąka owszem:P Bylismy już ze sobą 3 lata, lezelismy oglądając film, nagle ja wstałam gwałtownie i stało się:P myslałam że się spale ze wstydu. Wtedy też dowiedziałam się, że on już to wcześniej słyszał, bo zdarzało mi się podczas snu:D długo nie mogłam spojrzeć mu w czoy:O

Gość gość
pamiętam jak wracałam z byłym chłopakiem ze spaceru wieczorem i lać mu się zachciało, podbiegł pod murek, ale nie zobaczył, że stoję obok niego i takiego pierda zaje/bał, że prawie odra sie zatrzęsła :classic_cool: Żenadą jest srać przy kimś. Chyba świnie z chlewu się w tym lubują.

Gość gość
Pierdzec pierdzimy fakt..a ja sadze smierdziuchu mega .... Srac nie sramy fakt

Gość gość
a są pachnące bąki? :D chyba nikt takich nie puszcza wiec norma

Gość gość
pachnacych nie ma ale sa bezwonne:P A skad u ludzi fenomen wachania swoich bakow? zawsze mnie to ciekawilo:D

Gość gość
Hmmm też mnie to zastanawia ;) Nie dziwi, bo też wącham jak czasem puszczę zjadliwca :P Ale zastanawiające jest to, że swoje możemy wąchać i nam nie przeszkadza, niekiedy nawet wydaje nam się przyjemny, taki swojski ten aromacik :D Ale jak ktoś inny walnie, to chociaż nie śmierdzi gorzej niż nasze, to już mniej się nam podoba :P Może to jakiś feromon zawarty w pierdach? ;)

Gość gość
Jesli facet jeszcze zyje i nie trafil na toksykologie, to zadem koszmar 🖐️

Gość gość
Ale się uśmiałam.

Gość gość
23:26 Bo zawsze lepiej jest byc pierdzielem, niz wachaczem. Moje pierdy bywaja takie wredne, ze dziury w plastiku wytapia, ale specjalnie mi nie przeszkadzaja. Czasami sama do siebie sie zasmieje, ze j***e :D Pierdy innych to juz inna sprawa i nawet najbardziej niewinny sykaczyk z pytajnikiem na koncu (wiecie, taki cienki z podjazdem) to wytwor samego Szatana. Tak swoja droga: jakie z nas delikatne kwiatuszki, o pierdach gadajace :D

Gość gość
Jak jeszcze ktos ma do tego problemy zoladkowe i walnie takiego pierda z wydrukiem, ze gacie przezre i widac taka mala, brazowa plamke w okolicach o***tu, to juz w ogole masakra.

Gość gość
0:12 Kocham Cię normalnie! :* "Sykaczek z pytajnikiem na końcu" :D Może to dziwne, ale chyba wiem o czym mowa :P No właśnie kolejna zagwostka - często te niepozorne, ledwie słyszalne psyki sieją spustoszenie :classic_cool: podczas gdy te głośne są niczym teściowa - tylko robią wiele hałasu o nic :D Jak to w ogóle możliwe? :D Może właśnie dlatego te Twoje co to niby wypalają plastik siłą odrzutu nie mają takiej mocy aromatycznej jak szatański tajniak innego osobnika :classic_cool:

Gość gość
Hmm, moze to chodzi o sile zaskoczenia? Bo widzisz, jesli ktos sie zj***e z poziomem decybeli rownym przejezadzajacego motocykla, to w mozgu od razu wlacza sie ostrzezenie: "Uwaga, za chwile bedzie prawdopodobnie mocno walilo". Niektore, ostentacyjnie wolajace o uwage dzialaja tez na zasadzie: "krowa, ktora duzo muczy, malo mleka daje", czyli czasami sam halas i mala/ zerowa ilosc efektow zapachowych. Te subtelne sykaczki pytajace najczesciej sa ledwo dostrzezane i przez to czlowiek nie ma czasu przygotowac sie psychicznie na to, co wpadnie w jego nozdrza. Innymi slowy, dupa poswieca energie na natezeniu smrodliwosci, a nie na efektach dzwiekowych :)

Gość gość
Zwroc tez uwage na bogactwo efektow dzwiekowych i emocji, ktore pierdy moga obrazowac: filozoficzne, zamyslone, troche smutne, niesmiale jak na przyklad te ze znakiem zapytania na koncu; nagle, rozgniewane, gotowe do awantury - czyli te g***towne, wypierdziane narzucajacym tonem... Niezdecydowane, gniewno - niesmiale, czyli jeb, sykniecie/ fukniecie, ktorsze jeb i podjazd. Kombinacji jest sporo :)

Gość gość
Z tym zaskoczeniem to też prawda ;) Aczkolwiek bazując na moim doświadczeniu wnioskuję, że jest jeszcze coś tajemniczego. Bo co np w przypadku, gdy to osoba pierdząca sama stwierdza, że jej cichacze bardziej walą niż głośne salwy? W takim przypadku element zaskoczenia można wyeliminować, gdyż nie ważne czy to głośno czy cicho - osoba pierdząca w obu przypadkach jest świadoma, że jej pierd zawisł w atmosferze i raczej jest przygotowana, że za moment jej receptory węchowe zostaną podrażnione. Jednak często w przypadku głośnego pierdu stwierdza się z rozczarowaniem, że jednak więcej huku niż smrodu :P W związku z tym, druga Twoja teoria ma pokrycie - że dupa skupia się na walorach zapachowych, nie na finezji akustycznej :P Ehh niby to tylko pierd, a tyle tajemnic w sobie kryje ;) Nawet dupa niby taka banalna część ciała, a jakie sprytne sdolności posiada :classic_cool: Gorzej jak kogoś dupa oszuka i zamiast cichego, niezauważalnego na zewnątrz wyjdzie głośny bączur. Albo co gorsza - zamiast pierdnąć człowiek się zesra :D Wtedy to już nie jest zabawne ale cóż... :P

Gość gość
Ciekawe czy można rzeczywiście określić charakter pierdzącej osoby po jego sposobie pierdzenia :D I stwierdzić, czy dana osoba jest nieśmiała, czy też przebojowa, zdecydowana, romantyczna (swoją drogą ciekawe jakie mogłyby być pierdy romantyków :classic_cool: )

Gość gość
Wlasne bzdziny jak maliny

Gość gość
A się uśmiałam dziewczyny aż się popłakałam :D jaka dyskusja na temat zależności smrodu od poziomu głośności :D dzięki :D

Gość gość
Dobry bąk nie jest zły :P A facet jak kocha to wybaczy ;)

Gość gość
Koszmar to by był jak byś się zesrała :D A bąk to przecie niegroźne stworzenie :P

Gość gość
ooo fuj :o po tej marketowej pizzy to musiał być niezły smród :o