Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny prosze pomozcie bo oszaleje ! Zrobilam3 testy wyszly pozytywne bylam u gienkologa mowil ze jest za wczesnie zeby cos zobaczyl ale pokazl mi pecherzyk... ale zdziwilo mnie to ze mam przyjsc za tydzien w celu potwierdzenia tej ciazy... ja juz nic nie rozumiem jestem w tej ciazy czy nie :(

Jak mnie takie idiotki wkurzaja .. co Ty myslisz, ze na 3 tygodnie po zaplodnieniu bedziesz miala juz w pelni rozwiniete dziecko w brzuchu? Skoro testy wyszly Ci pozytywne, a na USG widac pecherzyk, to znaczy, ze doszlo do zaplodnienia, ale typowo 'ciazy' jeszcze nie ma. Jak bedziesz za tydzien to lekarz moze juz potwierdzic ciaze lub wykuczyc .. ja bylam u gina w 4 tygodniu i powiedzial dokladnie to samo, a w 6tc juz mi ciaze potwierdzil, pokazal bicie sersuszka, zalozyl karte..

Kura, lub chce wiedziec czy jest w ciazy, bo a) nie wie czy juz szukac tabletek poronnych czy jeszcze nie lub b) chce naciagnac chlopaka na ciaze.

Gość gość
Doszło u ciebie do zapłodnienia i zarodek zagnieździł się w macicy. Ale na tak wczesnym etapie żaden ginekolog nie jest w stanie stwierdzić, czy ciąża jest żywa i czy będzie się rozwijała . Masz się zgłosić do lekarza za tydzień, bo pewnie wtedy lekarz będzie mógł stwierdzić, czy zarodek ma bijące serce i jakiej jest wielkości. Wtedy będzie ci mógł powiedzieć coś więcej.

Gość gość
Ciąża jest. Masz potwierdzić czy ciąża jest ŻYWA.