Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak powiedziec facetowi ze chce miec dziecko?

Polecane posty

Gość gość

chyba prosto z mostu...!!!on jest rozwodnikiem ma 2 a ja choruje na endometrioze wiec roznie ze mna jest chcialabym miec jedno jedyne...Boje sie ze z nim w zyciu nie bede miala...

Gość gość
chyba bez podchodów zadnych,po prostu,że on jest ojcem,ale ma dzieci z inną kkobietą,a ty tez powaznie myslisz o macierzyństwie,i zapytaj co on o tym sądzi,ja myślę,ze to musi być wspólna decyzja. wiele moich koleżanek,, po prostu "wrabiało" na siłę facetów w dzieci,, potem bywało różnie,,, ludzie po prostu muszą wiedzieć,ze chcą ze sobą być,,a tym samym tworzyć rodzinę

Gość gość
wiem wiem...nie ma gwarancji ze bede matka nikt mi tej gwarancji nie da...a jak on nie bedzie chcial... ?a ja zostane z nim bez dziecka... wiesz jaka jest endometrioza nieobliczalna...a on mi powie poczekajmy itp a mi lata leca

Gość gość
ruhasz się z dzieciatym rowodnikiem i chcesz mieć z nim dziecko?

Gość gość
chyba w zyciu nikogo nie kochales/as

Gość gość
a miałaś badanie takie z kontrastem,i ta endometrioza jest potwierdzona? ale tez nie ma co się sugerować,bo mojej koleżance 3ech ginekologów powiedziało ze jest bezplodna,zrobił jeden nawet operację,bo jajowody niedrożne,i dał jej może kilka mcy ,że może spróbować czy coś z tego wyjdzie,a ona przeszła na dietę wegetarianską,, (ona twierdzi ze dzięki diecie zaszła w ciążę) i po dwóch latach ,,,wpadła,,bo do 3egie mca nie wiedziała ,ze jest w ciąży a miesiączkę to miewała raz na kilka mcy.. ..jak gość powie-poczekajmy,a dla Ciebie to ważne,to trzeba szukać tagiego,,który zrozumie,to że tez chcesz być matką,,,