Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

500 zl i jedynak

Polecane posty

Gość gość

Ktora z was dostala 500 zl na jedynaka? Jaka macie sytuacje zawodowa ze zalaplyscie sie na 500+?

Gość gość
ja bede skladac na 1 dziecko. nie dawno stracilam prace i nie moge znalesc. wiec skladam.

Gość gość
my złozyliśmy i czekamy

Gość gość
dalismy swoje zarobki za 2014, ja bylam wtedy na 60% przez pol roku na macierzynskim i po naszemu wychodzi, ze mielismy jakies 790 netto na osobę, ale pewnosci nie mam czy im tez tak wyjdzie; w kazdym razie w pozniejszej weryfikacji to sie juz nie uda, bo przeszlam na pelny etat i jeszcze podwyzke dostalam TAK WIEC DZIEWCZYNY RODZAC JAK JA W 2013 - TEN MACIERZYNSKI OKROJONY MOZE DAC WAM SZANSE. Takze tym rodzacym w 2014 chyba i jak braly po 80%

Gość gość
Moj maz oficjalnie zarabia 1200, ja 400 zl. A nieoficjalnie.... duużo wiecej. Mamy jedynaka, dostalismy 500+.

Gość gość
Samotna matka. Normalnie bym nie dostała, ale ze pracowałam na smieciowkach to cóż ;) teraz prowadzę własną działalność i us oraz ZUS sporo sobie życzy ode mnie więc dlaczego miałam nie skorzystać z tego, ze część tej kasy mi się zwróci od Państwa :P pokorzystam chociaż rok bo w przyszłym roku wychodzę za mąż więc zabiorą mi to, ale co tam :) młody coś będzie już miał na koncie do tego czasu. Jak 500 plus nie przestanie istnieć to będzie mi wpadać 1500 zl przez rok. Kosiniakowe i 500 na drugie :D żyć nie umierać haha

Gość gość
Mi wychodzilo z 2014 roku dochody poniżej 800 zl, zażądali umowę z tego roku i zaświadczenie o zarobkach. W tym roku mam 900 zl na osobę i nie dostanę.

Gość gość
W 2014 mialm kuroniowke i uznali to za dochod utracony. Maz zarabial mniej niz teraz. Obecnie pracuje na umowe zlecenie ale podpisuje umowe co miesiac wiec nie policzyli.