Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dwa lub trzy glebsze pchniecia na koniec stosunku

Polecane posty

Gość gość

Witam ostatnio zostawiłam ukryta kamerkę w domu żeby zobaczyć co mama robi gdy jest sama w domu ku mojemu zaskoczeniu zdradza ojca mam pytanko odnośnie stosunku i jego konca . Tzn facet z ktorym była na początku posuwał ja powoli a potem przyspieszył i na chwilę sie zatrzymał i po chwili zrobił dwa lub trzy energiczne pchnięcia czy to wtedy tryska w środku to tak dopcha

Gość gość
Ty Dobrze wiesz

Gość gość
Pytalam dlatego bo chciałam wiedzieć czy trysnął mamie do środka bo nie mieli prezerwatywy

Gość gość
Ile Ty masz lat?

Gość gość
Tak ma wtedy wtrysk i zawsze przytrzymując głęboko wbitego bo również mam orgazm i dopiero gdy skończę po czasie dopiero wyjmuje. A ty możesz mieć rodzeństwo. A to że zdradza to ohydne. Ja gdy miałam ochotę na kochanka zgodził się mąż i robimy to we trójkę jest wspaniale.

Gość gość
Ok a czy każdy facet podczas wytrysku robi takie same ruchy pytam bo dopiero będę zaczynała uprawiać seks .

Gość gość
Mam nadzieje, ze moja zona tez poszuka sobie kochanka i bedziemy kochac sie w trojkacie...

Gość gość
Nie oto pytalam

Gość gość
Co wy wygadujecie.Mnie kochany moj posuwa a ja mam w godzinę piętnaście orgazmów pelnych.Moj maz ma wiekszego ale nie jest tak dobrze mi jak z kochankiem.Mpj ochanek posuwa mnie tak dobrze ,że k......a aż chce krzyczeć.Nogi mi sie trzęsą po orgazmach.Muszę odpoczywać rozmarzona bo takie to piękne.Trafilam na super faceta z jajami .Potrafi to robic tak dlugo jak chcę.To jest facet moim zdaniem.

Gość gość
dziewico napisz rafaellloooo@o2.pl to ci opowiem

Gość gość
Rafaello wyslalam ci wiadomość na emajl

Gość gość
Jeszcze przed ślubem miałam małą orgię za pozwoleniem chłopaka i jego udziale. Chłopak i jego troje kolegów w stałych związkach dlatego było bez gumy. Każdy z nich gdy kończył we mnie właśnie pchnął kilka razy i przytrzymując głęboko tryskał. Do tego zastanawiam się do dziś że żadnemu z nich nawet chłopakowi nie przeszkadzało że wchodził całkowicie zalaną cipkę bo był ostatni. Mój chłopak jest moim mężem i mamy twoje wspaniałych dzieci do tego zabrał mi cnotkę bedąc prawicy kim. Tamten seks nie wpłyną na nasze relacje wręcz bardziej jest zadrosny i jest zawsze przy badaniu cipki i był przy porodach. Nie jest to chorobliwie zadość bo taka obecność przy badaniu i porodzie jest rzeczą normalną bo nawet są szkoły rodzenia po to by byli razem przy badaniu i porodzie.

Gość gość
Ja dawniej podpatrywałam młodszą siostrę jak ja chłopak posuwał robili to trzy razy przy pierwszym razie tesz jak kończył to dophnol ze trzy razy przy drugim stosunku jusz były kolo dwa dopchnięcia a przy trzecim jedno ale takie jakby strasznie mocne czy wtedy miał jej chłopak duży wytrysk l dla tego

Gość gość
Wreszcie ktos konkretnie napisal. To znaczy ze gdy sa te pchnięcia to zawsze facet ma wytrysk

Gość Kaśka

Mój Kochaś Jarek wkłada ...ka we mnie do połowy a po chwili rżnie na całą długość i tak z 20 min.po czym tryska głęboko nie ruchomo.nie mam orgazmu bo po godzinie Jarek zaczyna moją cipkę lizać i w ogóle podlizywać się,duże cycusie,łechtaczka,dwa palce

ślini odbycik i jeden palec w dupce i dwa w cipce,och jak to przyjemne tak rozgrzeje że dopominam się ,no wkładaj swojego pana w cipę

i posuwa pół godziny i spuszcza się w środeczku,leżąc na plecach sperma wypływa do dłoni i próbuję smak,trochę połykam a resztę wycieram chusteczką Przyznam się Wam ,że mam 49 lat i klimakterium mam za sobą,więc zawsze bez gumki bo całe życie "A GUMKĘ MASZ??" Mam syna z mężem,ale mąż ma teraz siurka 5 cm.a ja mam wielkie potrzeby bzykania i jeden kochanek mi wystarcza.Mąż lubi czasem possać Jarkowego ...ka ale zwykle po piwku i wódeczce usypia.Chodzę po domu nago (nie przy synu) rajcuję męża podsysam mu kuśkę ale urośnie do 8 cm. póki w mojej buzi a jak przestanę ,opada i nic z ruchania.Kupiłam Viagrę , i też nic.Raz na tydzień Jarek  mnie wybzyka i jestem spokojna,choć często n.p.w kawiarni wkładam palec w łechtaczkę i podniecam się.Ciekawe,że mąż nigdy mi nie lizał cipulki,nie całował,kilka razy wywałił cyce i miętosił.Pozdrawiam Panie po klimakterium.

Gość gość
Dnia 20.06.2016 o 20:49, Gość gość napisał:

Witam ostatnio zostawiłam ukryta kamerkę w domu żeby zobaczyć co mama robi gdy jest sama w domu ku mojemu zaskoczeniu zdradza ojca mam pytanko odnośnie stosunku i jego konca . Tzn facet z ktorym była na początku posuwał ja powoli a potem przyspieszył i na chwilę sie zatrzymał i po chwili zrobił dwa lub trzy energiczne pchnięcia czy to wtedy tryska w środku to tak dopcha

Ja  długo ruszam w środku powoli by żona miała długie przyjemne podniecenie. Gdy dochodzi do orgazmu a wtedy jęczy i wije się z rozkoszy staram się by miała tę rozkosz  jak najdłużej. Dopiero na końcu robię kilka energicznych dopchnięć i wtryskuję. Ona to czuje i ma też szczyt orgazmu. To co zauważyłaś w kamerze to właśnie ten facet tymi energicznymi pchnięciami wtrysnął w twoją mamę.

Gość Gość
Dnia 30.06.2016 o 22:01, ddt30 napisał:

ci którzy starają się uczyć hamowania wytrysku czyli seksu tantrycznego wiedzą, że jest tak zazwyczaj, że najsilniejszą część orgazmu przeżywa się dosłownie na chwilkę przed wytryskiem w momencie uczucia pompowania. To jest chwila tak porażającej przyjemności, że bardzo często właśnie wtedy z powodu tej "bezsilności" mężczyzna się na chwilkę zatrzymuje. To jest także ten moment (jeśli się to potrafi), że można wyhamować wytrysk. Ale najczęściej po chwili takiego zatrzymania się pojawia właśnie wytrysk i aby tą rozkosz jeszcze przez chwilę utrzymać wówczas instynktownie mężczyzna na ogół robi kilka mocnych pchnięć. Tak więc wytrysk jest nie momencie tego zatrzymania ale właśnie tych kilku mocnych pchnięć. Czyli tak jest faktycznie, że obcy facet spuszcza się twojej mamie w pipkę.... no może nie jest to radosna wiadomość 😞

Mi jako kobiecie łatwiej zaobserwować to podczas seksu oralnego. Jest taki moment po którym wiem, że tryśniw...i dzięki temu unikam połknięcia 😜