Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak uwagi ze strony mężczyzn w podobnym wieku i potrzeba zrekompensowania sobie

Polecane posty

Gość gość

samotności dzięki znajomości z dużo starszym od siebie mężczyzną. Czy któraś z Was tak ma/miała?

Gość gość
Niestety nie byłam w takiej sytuacji. Ale zachęcam cię do odwiedzenia psychologa lub psychoterapeuty, który pozwoli ci rozwiązać twój problem. Pozdrawiam

Gość gość
Pomyślę o tym. Najpierw jednak chciałabym poznać doświadczenia kobiet z tego forum.

Gość gość
to normalne że faceci lecą na młodsze, dopiero teraz to odkryłaś? :D

Gość gość
Rekompensować to nie, starsi się po prostu podobają, co zrobić.

Gość gość
Mnie się nigdy nie podobali starsi ,teraz też spotykam się z młodszym o 6 lat,choć to niewielka różnica w zasadzie

Gość gość
To akurat wiem od dawna. Nigdy natomiast nie było tak, żeby interesowali mnie dużo starsi od siebie mężczyźni. Podobali mi się faceci w podobnym wieku do mojego i stąd też zależało mi na tym, by i oni się mną interesowali. Niestety z jakiegoś bliżej mi nieznanego powodu zawsze byłam dla nich albo niewidzialna, albo funkcjonowałam jako koleżanka tudzież przyjaciółka. To odrzucenie z ich strony sprawiło, że zamknęłam się w sobie i poczułam się jak ktoś bezwartościowy i niewarty uwagi. Stałam się chłodna i nieufna, zaczęłam stronić od mężczyzn. I właśnie wtedy pojawił się ON - facet po pięćdziesiątce, znajomy moich znajomych. Na początku nie interesowałam się nim w ogóle, z czasem jednak, kiedy zaczęliśmy ze sobą coraz częściej rozmawiać, zaczęłam dostrzegać w nim bratnią duszę. Tyle uwagi mi okazuje, tyle ciepła i zrozumienia... Wszystko byłoby super gdyby nie to, że on ma żonę, a ja nie wyobrażam sobie wchodzić między nich. Z drugiej strony czuję się tak niespełniona jako kobieta i strasznie spragniona bliskości...

Gość gość
a jaką bliskość może ci dać 50 letni stary dziad, ktoremu pewnie już nawet nie staje? puknij się w swój głupi łeb durna 30 latko na poziomie psychicznym 14 latki

Gość gość
Dlaczego mnie wyzywasz? Wiesz, jak bardzo dokucza mi samotność i brak uwagi? Od dziecka nikomu na mnie nie zależy, więc nic dziwnego, że kiedy poznałam M., poczułam się w końcu dla kogoś ważna. Z drugiej strony wiem, że wdając się w romans z nim skrzywdziłabym innych i sprzeniewierzyła się swoim zasadom.

Gość gość
podejmij męska decyzję i odbij go starej, p*****asz jeszcze że 3 lata :-)

Gość gość
nie wyzywam tylko stwierdzam fakty. Stara krowa o psychice 14 latki. Nikt jej nie kochał buuu jakie to żałosne. I dlatego podstarzałemu prykowi chce do wyra wskoczyć. Dorosnij dziecko. Rówiesnik cie nie chce bo widocznie masz kosmiczne wymagania i szukasz Brada Pitta. Zainteresuj się zwyczajnym facetem a nie szukasz księcia z bajki. No ale księżniczce żaden nie pasuje, tylko 50 letni pier\dziel.

Gość gość
bierz max 40 latka

Gość gość
Jak ktoś jest naprawdę samotny i potrzebuje uwagi od drugiej osoby, co jest naturalną ludzką potrzebą, to tę uwagę będzie chłonąć jak gąbka, nawet od starszego mężczyzny. I może z tego wyjść wartościowa relacja międzyludzka, ale może też wyjść dużo kłopotów.

Gość gość
Wcale nie mam kosmicznych wymagań. Chciałam mieć zwyczajnego faceta w zbliżonym do swojego wieku, ale zawsze byłam odrzucana i traktowana jak śmieć, bo nie jestem typem laski z pierwszych stron czasopism. Tak więc to oni mnie odrzucili a nie jak ich. Odbijać faceta innej kobiecie nie zamierzam, bo to jest niezgodne z moim kodeksem moralnym, po prostu się zauroczyłam i tyle.

Gość gość
ja bym wolala byc sama, niz z dziadkiem ktory dawno juz ma swoja rodzine, a nawet jesli bylby sam to i tak by mnie odrzucalo, mysl o kontakcie fizycznym z 50-latkiem przyprawia mnie o mdlosci sama mialam swojego pierwszego chlopaka w wieku 24/25 lat, podrywali mnie starsi mezczyzni ale ja wolalam byc sama niz z dziadkiem ktory wlasciwie nie ma sily, a tylko udaje ze zostalo mu troche wigoru (choc widze jakie to dla niego wyzwanie wejsc po schodach na 3 pietro), próbuje udawać młodziaka czym jeszcze bardziej się pogrąża