Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy zaszlam w ciaze?

Polecane posty

Gość gość

Hej. 6.02.2016 podczas okresu bodajze drugiego dnia jeden chlopak probowal zmusic mnie do seksu- na szczescie trwalo to max 10 sekund, bez wytrysku bez niczego. 3.03 dostalam normalnie okres- co 29 idealnie regularnie. Pozniej tzn po okresie w marcu kochalam sie w dni plodne. Obecnie jestem w 15tygodniu ciazy, termin mam na 11.12.2016. Czy istnieje jakiekolwiek prawdopodobienstwo, ze moglam zajsc w ciaze wtedy w lutym podczas okresu? Wedlug tych wszystkich obliczen wychodzi na to, ze nie, ale wole to uslyszec od kogos innego jeszcze ;) z gory dzieki za odpowiedzi :)

Gość gość
Raczej mało prawdopodobne. Zakładam, że byłaś u ginekologa. Gdyby twoja ciąża była starsza o miesiąc, lekarz z pewnością by to zauważył na podstawia badania usg i przyrostu bety. Zapłodnienie w czasie miesiączki jest możliwe, ale bardzo mało prawdopodobne. Zwłaszcza jeżeli ostatecznie do stosunku nie doszło.

Gość gość
z piątkowego usg długość dziecka to niecałe 9cm, więc też pasuje na ten wiek ciąży i zapłodnienie w marcu

Gość gość
gość dziś z piątkowego usg długość dziecka to niecałe 9cm, więc też pasuje na ten wiek ciąży i zapłodnienie w marcu X Skoro tak pasuje to tak jest. Lekarz nie pomyli się o tak wiele to raz, a dwa: ciąża z seksu przez 10 sekund w czasie okresu?

Gość gość
Nie wkręcaj sobie głupot, bo tylko dziecku zaszkodzisz niepotrzebnym stresem. Gdybyś zaszła wtedy w lutym, to twoje dziecko miało by już z 20 cm. Nie ma szans.