Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aciuu

zdrada

Polecane posty

Od prawie roku jestem w ( tak myślę ) poważnym związku. Zawsze miałam niską samoocenę, od jakiegoś czasu mam pewne problemy psychiczne i zaczęłam siebie wręcz nienawidzić, ale nie o tym. Od paru miesięcy panicznie boję się, że mój partner mnie zdradzi. Wszędzie doszukuję się podtekstów. Wiem, że mnie nie zdradza, bo niestety udało mi się sprawdzić jego konto na internecie i telefon, poza tym, nie miałby na to czasu. Jednak czuję się najbrzydsza i nieatrakcyjna, chociaż on mi powtarza, że jestem i mu się podobam. Jak sobie pomyślę ile on pięknych i seksownych dziewczyn mija na co dzień to mnie trzęsie... Doszło do tego, że nawet jak oglądamy telewizję to czuję się fatalnie, bo tam jest mnóstwo pięknych dziewczyn. A co dopiero jak pokażą jakieś nagie ciała, piersi, cokolwiek. Pełno tego wszędzie i uwłacza mi to strasznie, czuję się nieszanowana. Na samą myśl, że on może zobaczyć nagą kobietę mam ochotę płakać. Nie wiem, czy mówić mu o tym, co czuję, bo boję się, że zacznie myśleć o tym, by mnie zdradzić, zobaczy mnie taką, jaką siebie widzę, brzydką i paskudną. że zobaczy, że może mieć fajną laskę a ma mnie

Gość gość
Powinnas isc z tym do psychologa. A przede wszystkim byc szczera z facetem. Jesli cie wybral na seoja dziewczyne sposrod miliona seksownych lasek to musisz miec cos czego inne nie maja. Taka cie kocha jaka jestes. Zaufaj mu. Nie grzeb i nie doszukuj sie zdrady bo jej niema. Ciesz sie. Dla niego jestes najpiekniejsza.