Paula0315 0 Napisano Czerwiec 20, 2016 Ile czasu może się spóźniać okres? Współżyłam z chłopakiem 1 dzień po okresie i do tej pory nie ma po nim śladu, spóźnia mi się już trzy dni. Boję się ,że jestem w ciąży ...Jak myślicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2016 Bzykać sie powinnaś bardziej bać jak bobasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paula0315 Napisano Czerwiec 21, 2016 Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to lepiej milcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2016 Zrób test! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2016 Chyba mialysmy okres w tym samym czasie bo mi tez sie tyle spoznial. Ale dzisiaj dostalam silnych skurczy i sie pojawilo. Tobie tez sie pojawi poprostu taki czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2016 to zależy ile dni trwa Twój cykl ! Jeśli jest wyjątkowo krótki poniżej 28 dni to seks nawet 1 dzien po okresie jest ryzykowny. Jeśli masz cykle 28-30 dni i facet nie spuścił się do środka to nie ma ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paula0315 Napisano Czerwiec 21, 2016 Właśnie brzuch mnie boli już trzy dni ,ale dalej nic.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2016 gość 2016.06.21 to zależy ile dni trwa Twój cykl ! Jeśli jest wyjątkowo krótki poniżej 28 dni to seks nawet 1 dzien po okresie jest ryzykowny. Jeśli masz cykle 28-30 dni i facet nie spuścił się do środka to nie ma ciazy w pełni zgadzam się z tym komentarzem. A jeśli nie umiesz wyznaczać sobie dni płodnych to skorzystaj ze specjalnego testera. Z własnego doswiadczenia polecam Afrodytę na ślinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 19, 2016 Czasmi może zdarzyć się cykl bezowulacyjny i wtedy miesiączka może spóźnić nawet miesiąc...różnie bywa. Warto dlatego fazy cyklu wyznaczać sobie na bieżąco, by szybciej móc wychwycić różne anomalie. Nie jest to trudne, zresztą zawsze można kupić sobie tester. Z własnego doświadczenia polecam te na ślinę, sama stosuję Afrodytę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2016 Dzięki za radę. Gdzie można kupić tą afrodytę? Bo niestety nigdzie w aptece jej nie spotkałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 29, 2016 bez problemu kupisz ją w internecie. Np na stronie dystrybutora www.testerafrodyta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach