Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b szczery facet

Boje się kobiet po 30stce

Polecane posty

Gość b szczery facet

bo są takie dojrzałe i mają doświadczenie życiowe często, oraz swoje nawyki, wole młode i głupie które moge uformować umysłowo

Gość lipcowa 12
Tego się trzymaj :), uwierz że nikogo nie uformujesz, za kilka lat ta młodziutka dziewczyna będzie dokładnie wiedziała czego od życia chce i nie uniknie, że dojdzie do wniosku, że jest nieszczęśliwa. Ja mając dopiero 29 lat otworzyłam oczy i teraz wiem że przed 30stka nie formalizuje się związków.

Gość gość
tylko ktora mloda bedzie cie chciala podstarzaly łysiejący idioto?

Gość gość
lipcowa ile masz teraz lat ? ja mam 36 i wiem że W OGÓLE nie należy się bawić w jakiekolwiek związki,chyba że nie masz dziecka a pragniesz mieć to wtedy ok ,ja dziecko mam ,a chłopa za nic w świecie nie chcę juz żadnego,nie do związku.

Gość gość
Ja mam35, zgadzam sie z Toba

Gość prawda o tych po 30
kobiety po 30stce mają mocne parcie na dziecko, a facet ma być tylko wołem roboczym, bo do czego innego im potrzebny?

Gość lipcowa 12
U mnie w tym roku magiczna 30stka :), 6 lat temu sformalizowała związek, a teraz muszę zebrać siły by złożyć pozew, mam dwuletnią córeczkę, która nie powinna się urodzić w takiej rodzinie, ale teraz pozostaje mi dobrze ja wychować na szczęśliwą młodą damę; )

Gość gość
Ciekawe jakim cudem facet ma byc wolem roboczym jak wszyscy zarabiaja o polowe mniej niz ja?

Gość lipcowa12
Chyba obecnie czasy się trochę zmieniły, kobiety w większości pracują i są niezależne, nie muszą być zdane na niczyją łaskę. Co do woła roboczego- to tą rolę przypisuje się zazwyczaj kobietą, nie dość że ma pracować na cały etat, zajmować się domem i dziećmi, w międzyczasie przygotować obiad i uśmiechnięta przywitać Pana i władcę.. tylko, że doba ma 24h, a kiedyś trzeba spać....