Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Topforex opinie

Polecane posty

Gość gość

Szukam opinii na temat pracy w tej firmie. Interesuje mnie wszystko: proces rekrutacji, forma zatrudnienia, czas pracy, zarobki, ludzie tam pracujący, możliwość dalszego awansu? Może ktoś tam pracował, lub zna kogoś kto tam pracował... ?

Gość gość
Praca na rynku walut. Dla kogoś kto ma dobre zdolności analityczne. Z wykorzystaniem platformy FX. Generalnie można się tego nauczyć. Zarobki - całkiem niezłe jak na Warszawę. Wiadomo, na początku zanim się ogarniesz co i jak pewnie będą niższe, ale później - zresztą popytaj na forach inwestycyjnych.

Gość gość
Musisz sobie jeszcze odpowiedzieć na pytanie, czy posiadasz doświadczenie w tego typu branży. Jeżeli tak lub chociaż skończyłaś kierunek związany z finansami, ekonomią, matematyką to w zasadzie nie masz się czego obawiać pod względem merytorycznym. Na pewno nie jest to praca dla każdego. Kreatywność, zdolności analityczne, nastawienie na cel. Jeżeli masz te cechy, to nie polecam.

Gość gość
Próbuj. Na walutach można dużo zarobić, ale też dużo stracić. Zaleta walut jest taka, że od handlu nimi nie trzeba płacić podatku :) A i wybieraj takie formy umowy za które nie potrącą Ci zbyt dużo podatku. Puki jest się młodym, trzeba zarobić jak najwięcej. UoP jest dobra dla kogoś po 40stce. Przynajmniej ja mam taki plan.

Nie jestem pewien co do tego, kto tam pracuje, ale wydaje mi się, to że mają MT4, jak i xStation to wysoka jakość dla branży.

Gość gość
Praca w TopForex jest dobra dla kogoś, kto jest albo doświadczony, albo chce zostać sprzedawcą. Oczywiście, trzeba będzie iść do pracy w garniturze, ale czego można się spodziewać, jeśli chcesz stać się sprzedawcą. Oni oferują umowę o pracę lub umowę firma-firma, która jest zawsze dobra.

Gość gość
Czy ktoś z nimi handlował? Myślę o rozpoczęciu handlu z nimi, ale nie jestem pewien, czy będzie to dla mnie dobry wybór. Prowadziłem handel na MetaTrader 4 przez ostatnie 8 miesięcy, ale próbowałem też xStation i to jest główny powód, który sprawia, że zastanawiam się nad handlem z nimi. Zacznę z rachunkiem demo i zobaczę. TopForex jest regulowany, więc powinno być bezpiecznie.

Gość Zbigniew27
Jeśli chcesz rozpocząć handel z brokerzem, który legalnie oferuje swoje usługi w Polsce i oferuje platformę xStation, możesz wybrać między XTB i TopForex. Osobiście nie polecałbym tego pierwszego, głównie dlatego, że ich menadżerowie kont są niegrzeczni i irytujący.

Gość Pawel7
Ja zacząłem handlować z MT4, ale po pięciu miesiącach zdecydowałem się na zmianę na cTrader. Jak myślicie, czy to dobry pomysł próbować xStation? U kogo powinienem otworzyć konto tymczasowe, XTB czy TopForex?