Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spytałam kolegę która WAG jest najładniejsza...wybrał tę od Kapustki, załamka :D

Polecane posty

Gość gość

masakra, dziewczyna wydaje mi sie wulgarna i taka uroda nachalna, taka typowa dżesika z dyskoteki tylko że zrobiona...powiedział że jest ładniejsza od mariny i tej Francuzki Celine Jounat...jeju...wy też podzielacie to zdanie? która polska WAG wam się podoba naprawdę?

Gość gość
Celia najladniejesza. pozdrawiamy kolege i bolec mu w dupe. a ogólnie Domachowska ładna i Jeżyk sobie ładnie używa pewnie :P

Gość gość
marina a najbrzydsza Sara Boruc z zezem i nochalem na pol twarzy.

Gość gość
jestes żalosną prowokatorką, won do garów ściero :D 🖐️

Gość gość
Marina.

Gość gość
a co to jest ta WAG? Czy to od wagina?

Gość gość
Małolaty podniecają się ME ... ja pierdole.

Gość gość
14:22 sama jesteś ściera. a co do autorki - mnie tez dziwi że twój znajomy wybrał to coś od Kapustki. jak można powiedzieć że takie zrobione przez chirurga kuriozum ładniejsze jest od Celie która jest naturalną pięknością>

Gość gość
Mi też się bardziej podoba niż marina i celine

Gość gość
no cóż, wiesz, moj brat też jak w gazecie mu pokazałam te WAGs i powiedziałam mu jakie są moje typy to ja wskazałam na Celie i którąśtam jeszcze... a on też wskazał na tę Adamczykową od Kapustki... przykre to że faceci mają taki gust no ale co zrobić. Jest to jednak dołujące bo widać że dzisiaj najbardziej sie podoba taki typ wulgarnej dziołchy z ustami jakby jej popuchły po zeżarciu tony solonych pistacji :D wątpię w dzisiejszych mężczyzn, straszni sa

Gość gość
14:29 no ale zdajesz sobie sprawę że ci się bardziej podoba uroda spod skalpela chirurga (czyli sztuczna) niż naturalnie ładne twarze? Dziwny jest ten świat

Gość gość
z ustami jakby jej popuchły po zeżarciu tony solonych pistacji xxx :D :D Ale ubawiło mnie to porównanie

Gość gość
14:43 bo taka prawda :D lasia ma usta jak glonojad, naprawdę zaprawdę powiadam wam choćbym miała miliardy na koncie nie czułabym potrzeby pompowania warg na glonojada. To ohydne jest i tyle. Ale że dzisiejszym małym fioootkom to sie podoba to cóż ja moge powiedzieć

Gość gość
Kapustkowa cialo pewnie ze tak, ale twarz - dojrzalej zrobionej +26- <40tki. nie wiem, ale ja bym nie chciala miec takiej twarzy powaznej w wieku 17-19 lat

Gość gość
14:53 ale on nie oceniał ciał tylko buzie bo na zdjęciach same twarze były. No i wybrał Kapustki dziewczynę, mówiąc że dla niego ta Francuzka to taka o, a te inne i Marina są porównywalne i "nic specjalnego" no ŚMIESZNIE :)

Gość gość
no bez kitu, widać ten twój znajomy to jakiś dresiarski gust ma. cóż zrobić no lubi przaśne dziołchy...