Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość648282

Czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość gość648282

Witam, przychodze do was z problemem i prosze o pomoc. Mianowicie od wczoraj bardzo piecze mnie miejsce intymne(wydaje mi sie, ze to zapalenie pecherza i kupilam w tym celu urinal intensiv) ale to nie jest jeszcze problem.. Boje sie, ze jestem w ciąży ponieważ powinnam dostac okresu 3-4 dni temu a z pochwy leci mi żółty sluz z czerwonymi niteczkami a przy wydawaniu moczu czasami ten mocz jest rozowy. Ostania miesiączke mialam 22-29 maja a z partnerem kochalam sie w prezerwatywie 29 maja, 7.i 19 czerwca. Czy to moze byc ciąża? Dodam, ze nie mam teraz jak kupić testu ciazowego poniewaz nie moge wychodzic z domu a partner jest w delegacji

Gość gość
No nie możesz wychodzić z domu to zamów test na allegro poza tym bylas w aptece nie mogłaś pomyśleć o teście wtedy??

Gość gość648282
Urinal intensiv mialam w domu a zanim mi przyjdzie test minie kilka dobrych dni a wtedy i. Tak maz wroci a panika narasta

Gość gość
nie ciąża a infekcja pochwy marsz do lekarza!

Gość gość648282
Gdyby to bylo takie proste.. niestety przez to, ze nie moge wyjsc z toalety na 5 minut a najblizsza przychodnia znajduje sie 2 km od mojego domu nie mowiac o szpitalu czy ginekologu do którego mam 25 km.. Ale czy to na pewno tylko infekcja? Mialam niestety czas na przeczytanie kilku artykulow i tam bardzo czesto piszą ze te czerwone niteczki sygnalizuja zagniezdzenie zarodka

Gość gość
A z tego co ja się orientuje to do zagnieżdżenia zarodka dochodzi gdzieś mniej więcej po tygodniu od zapłodnienia a nie po terminie miesiączki.

Gość miła jak zawsze
Ja tez uważam,że nabawiłaś sie jakieś infekcji

Gość gość648282
No tak, ale seks uprawialam rowniez 7..