Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miły komentarz podczas sikania. Co wtedy czujecie?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio siedząc ze znajomymi przed właściwym wyjściem na miasto w parku udałem się za potrzebą pod drzewo. Dwie młodziutkie dziewczyny zajmujące ławkę obok, na oko licealistki albo z pierwszego, drugiego roku studiów wstały w tym samym celu i przeszły alejką obok mnie. Słyszałem jak jedna mówi do drugiej ,,ale ma dużego fiuta''. Czy często zdarza wam się zerkać na sikających mężczyzn, a jeśli tak to co wtedy czujecie i o czym myślicie? Nie mówię o menelach, ale o przystojnych trzydziestolatkach, którym zdarza się od czasu do czasu załatwiać potrzeby fizjologiczne w równie mało elegancki sposób. :)

Gość gość
zawsze mi sie rzygac chce jak cos takiego widze. jak przejezdzamy samochodem i jakis debil stoi przy samej trasie. no kobiety zawsze pojda w glab lasu zeby ich nie bylo widac, a prostaccy cebulaccy polscy faceci, ekshibicjonisci zapewne lubia paradowac/ celebrowac szczanie na widoku - na grillach, wycieczkach, na swoich posesjach. wypinac fujare i pierdziec przy szczaniu. standard

Gość gość
dziś Nie pytałem starych bab, ale młode dziewczyny w wieku zbliżonym do tych których reakcję opisałem.

Gość gość
Licealistki takie z dobrych domów to szczą na ciebie cebulaku i na twojego fajfusa dla ciebie są patole te wszystko łykną

Gość gość
22:24 mam 24 lata, przeszkadza ci cos szczochu? od dziecka tego widoku nie trawilam. wstrzymujesz pierdy przy oddawaniu moczu, bo ponoc lubicie te 2 czynnosci na raz robic :D

Gość gość
Czuję jak moja nogawka robi się ciepła i wilgotna

Gość gość
dziś Nie wiem jak twój facet, ale ja nie pierdzę w miejscach publicznych. dziś ,,Licealistki takie z dobrych domów to szczą na ciebie cebulaku i na twojego fajfusa dla ciebie są patole te wszystko łykną'' xxx Dziękuję ci za zaznajomienie mnie ze stylem ,,licealistek z dobrych domów''. Przynajmniej będę wiedział kogo unikać. ;)

Gość gość
22:24 ,,mam 24 lata, przeszkadza ci cos szczochu? od dziecka tego widoku nie trawilam. wstrzymujesz pierdy przy oddawaniu moczu, bo ponoc lubicie te 2 czynnosci na raz robic'' xxx Ojej, od dziecka... Tatuś pierdział jak robił siusiu i ci zrobił traumę? A ty jak pozbywasz się gazów, idziesz raz na tydzień do weterynarza i ci wysysa strzykawką jak się to czyni ze zwierzętami z długotrwałym wzdęciem? Jak już przychodzi do postawienia kloca to może się nie podcierasz, bo rączka nie może przecież przypadkiem dotknąć kupki? A może jesteś Aniołem i w ogóle nie srasz?

Gość gość
Zapomniałem dodać, że w czasie okresu produkujesz perfumy Vaginal Touch. Wartość rynkowa to ok. 3000 zł za 25 ml tej jedynej w swoim rodzaju wydzieliny.

Gość gość
ha nie buraku ale nigdy nie pierdze przy szczaniu tak jak wielu facetow :D wiesniaki

Gość gość
Za to twoja p**dencja pierdzi podczas stosunku jak się w nią wpompuje powietrze. Na jedno wychodzi. :)

Gość gość
Pierdząca cipą buraczyco. :)