Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

denerwuje mnie nagonka na Lewego. jak ma strzelać jak osly mu nie dograja?

Polecane posty

Gość gość

Nie dogrywają mu piłki albo podają pod złym kątem to jak ma strzelić? Ludzie nie używają mózgu

Gość babyachtebaby
Wszystkiemu winny jest Milik pier/ doli wszystkie sytuacje te piłki co do niego szły to lewy z łatwością by wykorzystał u nas powinno być trzech pomocników i powinni odgrywać do lewego

Gość gość
Załóż jeszcze topik o wagsach i o tym jaki lewy jest cudowny a anka be i będzie komplet.

Gość gość
no wczoraj spudłował okrutnie, ale spoko jeszcze się odblokuje. Nie martwię się o niego. :-)

Gość gość
ludzie robią na niego nagonkę a prawda jest taka że nic dziwnego że on w Niemczech strzela gole, skoro ma samym dobrych zawodników. Tutaj ma takich jakich ma. Ze 3 dobrych oprócz niego, a reszta biega jak dzieci we mgle, nie umeiją podać, nie umieją dograć, a potem zdziw wielki że Lewy bramek nie strzela. Potem te durne komentarze, że Lewandowski dla Polaków się nie stara, jakieś pieprzenie. Denerwujące to strasznie

Gość gość
A co ten temat ma do działu Ciąża, poród...?

Gość gość
No jak to co. Jedna mamuśka chuba zaduzyła się w piłkarzyku i wciąż pisze o lewandowskim, wagsach itd. Pewnie dobrze sobie robi włączając na YT wywiady z nim.

Gość gość
Może mi ktoś wytłumaczyć co znaczy stwierdzenie WAGs? :O

Gość gość
Wives And Girlfriends (żony i dziewczyny)

Gość gość
Lewy haruje za dwoch,odciaga obroncow. Robi znakomita robote. Dwa,to nie Bayern gdzie ma mu kto dogrywac. Ciapa to Milik. Lewy robi mu miejsce,a ten pudluje raz za razem.

Gość gość
Autorko sama nie używasz mózgu, dajesz się nabrać na głupie gadanie. Lewandowski nie jest znowu nie wiadomo kim, inny tez są kryci przez przeciwników i jakoś potrafią strzelać gol za golem, a on może mieć piłkę i tak spitoli.

Gość gość
Wczoraj mógł mieć sytuację sam na sam z bramkarzem a przewrócił się o swoje nogi...

Gość gość
Wczoraj to miał przed sobą pustą bramkę i przestrzelił z 5 metrów.

Gość gość
12:32 no to co, nagle się uwziął że w Polsce strzelał nie będzie ot dla zasady? To ty nie używasz mózgu kobieto...

Gość gość
Autorko brandzlujesz sie myslac o lewym?

Gość gość
15:22 dlaczego wam, niektórym, wydaje się że wszystko musi się do jednego sprowadzać, kojarzy wam się wszystko z seksem...stachu ci nie daje? wyobraz sobie że nie, nie podnieca mnie Lewy z urody a nawet nie w moim typie jest, ale cenię go bo ma talent, ja ogolnie bardzo sie fascynuję kobietami i facetami którzy coś osiągają i nie ma to związku z seksem. widzę że głodnemu chleb na myśli :) A temat założyłam bo wkurza mnie że Polaczki to zawistnicy, wszęzie cenią naszych zawodników takich jak Krychowiak, Lewy i inni a u nas jest nagonka że gola nie strzelili. no jak mają strzelać jak grają w jednej druzynie z bandą przypadkowcyh ludzi ktorzy ani im nie podzadzą ani nie dograją.