Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodowaatuuty

wszystkoooo okej blagam pomocy

Polecane posty

Gość jagodowaatuuty

Witam, jestem w 4 tygodniu ciąży , czuje lekki ból w podbrzuszu, koleżanka jest w 4 miesiącu i mówi ze też takie coś odczuwala i myślała ze to coś nie tak Ale było w porządku, mimo to ja się martwię , pobolewa brzuch lekko i jak by zbiera mnie na wymioty Ale nie wymiotuje,ponieważ trzyma mi się pod gardłem Ale nic nie zwymiotuje czy to jest Okej? Dodam że dwa razy się jakoś zdenerwowalam a bardzo chce mieć z moim mężczyzną dziecko .

Gość gość
To zupełnie normalne. Obecnie wszystkie kobiety w 4 miesiącu ciąży tak mają. To naturalne reakcje.

Gość gość
Przecież w 4 tygodniu to nawet ciąża nie jest potwierdzona....

Gość gość
Nie absolutnie ból brzucha i mdłości to nie są objawy ciąży....no po prostu ręce opadają.po co takie głupie pytania zadajecie i czy naprawdę nie masz dostępu do Internetu by sobie o tym poczytać ..już nie rób z siebie takiej idiotki dziewczyno

Gość gość
10:15 No akurat w 4 tygodniu nie ma objawów w postaci mdłości...

Gość jagodowaatuuty
Niestety ja jednak mam i koleżanka która jest w czwartym miesiącu też tak miała już nie ma , także ja piszę żeby ktoś mi odpowiedział a nie bede szukać na necie z przed jakichś 7 lat czy coś . Bez przesady, z tego co wiem to kafeteria jest dla każdego jeśli ktoś coś chce zapytać czy coś to chyba proste ze pisze więc napisałam jak nie pasuje to było nie czytać i nie psuć mi humoru na dziś :) pozdrawiam i dziękuję za sensowne odpowiedzi :)

Gość gość
Autorko, na pytanie czy z twoją ciążą jest ok to tylko odpowie ci ginekolog. Objawy bywają rózne, a czasem nie ma ich wcale. Tutaj nie można uogólniać. Ja tak nie miałam na początku żadnej z 2 ciaż. Miałam tylko objawy jak na okres w normalnym cyklu.

Gość gość
Dziękuję , pozdrawiam wszystkie maluchy i mamy :)